Kreta september söndagsutvärdering

Söndag – redan september

Tänk vad fort det gick, trots den långa sommaren så vet jag inte var augusti tog vägen. September kom så fort, vad hände egentligen. Nu gäller det att ta nya tag.

Kreta september söndagsutvärdering

Förbereder mig för att träffa några av mina elever, kunder, vänner ur vårens Mastermindgrupper. Städar huset och funderar över programmet. Rädd för att inte ha tillräckligt mycket material men samtidigt vet jag att när man träffas så här så vill vi ha tid att bara prata. Så lagom mycket är det som gäller. Vad lagom är; det får vi testa.

Men först så vill jag dela med mig av mina tankar som jag skrev på Facebook i torsdags. Jag har funderar mycket på det här.

Vad betyder stöd för dina val i livet?

Sitter här och begrundar de senaste fyra åren i mitt liv. Tänker på stödet som jag fått ifrån de som ser saker på mitt sätt. De jag valt att omge mig med. De som stått på min sida. De som peppat mig. De som trodde på mig.

Inte de som tittade åt andra hållet, de som trodde att jag var tokig eller bara hade fått en smärre 50 årskris. (I och för sig så kanske det var så…) Men en bra sådan.

Jag har fått vänner över hela landet som jag fortfarande kan ringa och be om hjälp. Att se dessa vänskapsband skapas i mina egna grupper är magiskt. Att se kvinnor utvecklas av egen kraft med hjälp av mig. Det är också magiskt.

I helgen träffas några av mina elever och jag live för första gången. Det är lite magiskt det med. Så jag vet vad det kan betyda att få stöd av andra när det gäller att skapa ett hållbart företagande.

Om du som läser det här har tankar om vad stöd av andra betyder så kommentera gärna. Vill du läsa mer så har jag ett annat inlägg här. Att få stöd från andra  Jag är helt övertygad om att jag inte varit där jag är i idag utan det stödet.


På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 35 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Att stänga kursintaget, att planera september och att se över min idealvecka. Så här skrev jag i måndags. Måndag – inför vecka 35

Vad har varit bäst under veckan?

Att få dela med mig av mitt liv på Kreta. Jag har fått ett fantastiskt gensvar både från dig här på bloggen och på Instagram @ekonomiskpt Det har verkligen gjort mig glad.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

1) stänga kursintaget för höstens omgång av mitt program – OK
2) planera september månad i min Bullet Journal OK (du hittar inlägget här som handlar om min önskan om en minimalistic september Veckans BUJO inlägg
3) besluta mig för hur min ideala vecka ska se ut framåt, det jobbet är klart och ska nu testas. Jag kommer att ta upp det längre fram i ett eget inlägg för det är så spännande ämne som det finns mycket mer att säga om.

Vad hindrade mig?

Det enda form av hinder jag mött under den här veckan har möjligen varit att det regnade tisdag och onsdag på Kreta. Men det är ett helt OK hinder, dessutom blev huset ordentligt städat. Så det var nog även på plussidan.

Vad har jag lärt mig?

Att det är viktigt med nedvarvning, då och då. Ingen nytt i och för sig men viktigt att påminna mig om. Den här veckan har varit så avslappad och skön trots att jag jobbat en hel del timmar. Att ha tid att prata och umgås med sin äkta hälft ger energi.

Men veckans resultat av vår femkortspoker-turnering (det enda spel jag fortfarande kommer ihåg) var ingenting som jag är stolt över, ett finare namn för storstryk. Men kul ändå.

Kortspel Kreta

Vad kan jag förbättra?

Möjligen min spelteknik i femkortspoker då.

Men det jag främst tänker på gäller september och mina kommande veckor. Att få dem som jag vill så att jag verkligen får en vardag i balans, det är min utmaning för hösten. Jag har gjort en mall för hur jag vill ha det, gott så, nu måste mallen visa att den duger och fungerar.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Similar Posts