Tjänster

Kompass spirituell affärsutveckling

Vill du växa och utvecklas? Hur vill du leva ditt liv & bygga din business och vilka möjligheter ska din business ge dig?⁠
Ju mer jag tänker på det ju mer står det klart för mig att det borde vara en självklarhet. Att skapa och bygga utifrån dig och din egen resa. Efter 25 år som revisor och snart 10 år som affärsutvecklande coach så kan jag hjälpa dig att hitta balansen som får ditt företag eller organisation att växa och dig att trivas med tillvaron som ledare. Spirituell Affärsutveckling är mitt koncept för ett holistiskt sätt att se på livet och företaget.

Hur kan jag hjälpa dig och din verksamhet?

Kartläggning

En genomgång av var ni befinner er idag och en analys av organisationen. Här ingår jobb med vision, identitet, mål, värderingar, rutiner samt en karta för hur ni kan ta er dit ni är på väg.

Genomförande

I genomförandefasen jobbar jag på 3 nivåer. Ägare & ledningsgrupp, chefer & arbetsledare samt medarbetare, allt beroende på hur kartläggningen visar på organisationens framtida behov.

Utbildning

Interna utbildningar på plats eller digitalt där kartläggningen visar att det behövs fyllas på. Workshops med Coachande Ledarskap, NLP diploma eller andra företagsinterna önskemål.

Kanske den viktigaste frågan?

Vad är det som är verkligen, verkligen viktigt med det sätt som du driver din verksamhet på?

Så här säger några av mina kunder

Är vi en match för varandra?

Boka ett kostnadsfritt nyfiken-på samtal så snackar vi mer