Cirkeln

En podcast med samtal om livet med Kicki Westerberg och Dorotea Petterson.

Kicki Westerberg Dorotea Pettersson CIRKELN podcast

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Det är jag som äger min kalender, punkt

Idag får tidscoachen dorro coacha Kicki som känns lite uppgiven. Det fattas ostyckad tid som ger plats för att jobba ostört. Vi är också överens om att tiden går alldeles för fort när almanackan är full. Tack och lov är den fylld av roliga saker, både privat och i jobbet.
I dagens episod får du våra tips på hur du kan sänka tempot. Att lägga in tid för reflektion är en viktig del.

Läs mer »

Att hitta och nyttja dina styrkor, vågar du det?

Kicki har varit på ett möte där deltagarna var väldigt snabba på att hitta sina svagheter men sämre att se sina styrkor. Det blir temat för dagens samtal i CIRKELN. Dorotea tycker inte alls om att prata svagheter och fokuserar på att nyttja sina styrkor. Dorro menar att när vi får jobba med styrkorna så växer svagheterna ikapp och det låter ju jättebra. Du får även reda på två av våra svagheter, kan du gissa vilka de är?

Läs mer »

Åldersnoja och blue monday, årets deppigaste dag?

Vi är tillbaka efter en julledighet som blev något förlängd av hosta, snor och brist på röstresurser. Vi hamnar direkt i ett samtal om blue monday. Den deppigaste dagen på hela året, om man ska tro media. Kicki börjar snacka om åldersnoja men det handlar kanske mer om att tiden går så fort. Dorro fyller 50 i år och det har hon sett fram emot länge. Då ska det firas.

Läs mer »

Våra ledord 2023, nu är det dags att avslöja dem

Dags för säsongsavslutning av Cirkeln. Nu får du veta vilka ledord dorro och Kicki har valt för 2023 och vad de betyder för oss. Nästa vecka kan du få ta del av de e-bok vi har skrivit där vi intervjuat 9 personer om deras ledord för 2022. Skriv upp dig på väntelistan så får du boken under mellandagarna.

Läs mer »

Våra ledord för 2022, hur hjälpte de oss på vägen?

Dorro har släpat sig ur sjuksängen för att snacka om sitt ledord för 2022 och vad som egentligen hände med den där boken hon skulle skriva. (du hör mer om det i förra veckans avsnitt länk finns längre ner) Kicki som haft hållbart som ledord under 2022 ser hur ordet har fått henne att reflektera över vad det innebär på livets olika områden.

Läs mer »

Cirkeln är en podcast med samtal om livet.

Jag (Kicki) hade under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 där jag ville inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. Jag ville undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Från juni 2022 Podden drivs av mig Kicki Westerberg och dorro (Dorotea Pettersson). Vi är båda coacher med stort intresse för existensiella frågor & livsval.

Kicki westerberg dorotea pettersson cirkeln podcastSå häng med oss på resan, vem vet var du hamnar?
Cirkeln kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om oss 
Kicki Westerberg
dorro Dorotea Pettersson

eller titta in på
Instagram @cirkeln_podcast och säg hej.Ci