Cirkeln

En podcast med samtal om livet

Affärsrådgivning Corona Kicki Westerberg podcast cirkeln

CIRKELN vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång.

Jag ser med spänning fram emot din nya podcast. Ämnet har väl aldrig känts mer aktuellt.

-- Maria

HÄR HITTAR DU ALLA AVSNITT

Har du ett ledord för 2022?

Cirkeln är åter efter juluppehållet. Jag berättar mer om hur jag jobbar med mitt ledord för 2022 – hållbart. Avsnittet handlar också om varför jag gillar ledord bättre än nyårslöften. Det snackas ledord överallt så här års. Så även i Cirkeln. Jag berättar mer om mina ord har utvecklats under åren efter mina behov.

Läs mer »

Att luta sig mot mjukhet – gäst Dorotea Pettersson

Idag snackar jag och Dorotea Petterson om mål, ångest och skrivterapi. Dorro och jag är överens om att vår syn på det där med att sätta mål har förändrats under de senaste åren. Att luta sig mot mjukhet som dorro kallar det. Mer av intentioner, riktningar och ledord som sätter tonen för det kommande året. Du får även höra mer om hur hon tar fram det där ordet för 2022 och hur hennes ord för 2021 påverkat det hon gör just nu.

Läs mer »

Städa ut skiten och släpp in det nya – hur vill du starta 2022?

Jag vet inte hur det är för dig men vissa saker suger verkligen energi. Det kan vara saker som stör eller dina tankar som vandrar på avigvägar. Oavsett om du gömt undan vissa saker eller inte så påverkar dina prylar dig mer än du tror. Så innan du går in i 2022 så kan det vara en god idé att rensa upp för att släppa in nytt. Idag får du tips på hur du startar med den fysiska röran och sedan går över på den mentala.

Läs mer »

Mariannes Mirakel och sånt vi inte pratar om – Gäst Malin Lundskog

Idag gästas jag av Malin Lundskog, som precis släppt sin första roman. Mariannes Mirakel, en relationsroman om två vuxna kvinnor och deras mamma. Och om att missförstå varandra för att vi tror att vi vet vad andra tänker tycker och behöver. Det blir ett samtal om hennes bok och om varför vi inte pratar om det som vi inte pratar om, om du förstår vad jag pratar om….

Läs mer »

En podd med samtal om livet.

Jag har under en lång tid funderat på det där med podcast. I december 2020 fick jag under en meditation en insikt, en uppgift,en download. Jag skulle starta en podd med namnet CIRKELN ⭕️ den 2 februari 2021 så de senaste veckorna har jag jobbat med förberedelserna. Jag vill inspirera och lyfta frågor om vad som verkligen, verkligen är viktigt och hur det påverkar våra val i livet.

Podden är som livet självt med både plus & minus. CIRKELN symboliserar det cirkulära livet där våra grundläggande värderingar visar sig återkomma gång på gång. CIRKELN bjuder på gäster som berättar om sina livsval men även ett och annat soloavsnitt där jag ger dig frågor att fundera över. Jag vill undersöka varför vi landar där vi landar och hur det mesta i livet verkar komma tillbaka i någon form.

Podden drivs av mig, Kicki Westerberg, revisorn som mitt i livet bytte riktning för att följa mitt hjärta. Idag är jag författare & coach med stort intresse för andlighet, existensiella frågor & livsval.

kicki westerberg podcast cirkeln

Under de senaste åren har jag lärt mig massor om mig själv och utforskar varje dag hur jag kan öppna mina ögon för det som fyller mig med energi. Så häng med mig på resan, vem vet var du hamnar?

Cirkeln har premiär den 2 februari 2021 och kommer med ett nytt avsnitt varje tisdag.

Om du är nyfiken på att läsa mer om mig kolla här eller titta in på Instagram @kicki_westerberg och säg hej.