Måndag med många detaljer

Måndag – med många små detaljer

En vecka med många små detaljer som ska klaffa. Tyvärr är vårt avgrävda bredband något som gör det praktiska onödigt krångligt. Häng med när jag planerar min vecka.

Måndag med många detaljer

Idag får mina deltagare i Ditt bästa 2019 utvärdera året 2018 så här långt och fundera på vad som fungerat och vad som inte funkat lika bra. Att göra det i slutet av oktober är en perfekt tidpunkt. Då har du tid att klura på vad du ska göra åt saken inför nästa år. Vissa saker tar tid att starta upp eller förändra. Och att det går fort till fram till jul och nyår behöver jag nog inte övertyga dig om.

Den här veckan är det mycket på gång. Inte så mycket rent tidsmässigt men många små detaljer att hålla i minnet. Det är tur att jag har allt nedskrivet, annars skulle det aldrig gå.

Hur funkar du?
Skriver du ner allt eller kommer du ihåg ändå?

Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att genomföra mitt event Ditt bästa 2019

Den här veckan har jag tre huvudfokus 1) Ditt bästa 2019 2) Ung & eget nyföretagarcentrum och 3) ett bokslut

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !

Måndag. Start av ditt bästa 2019, full fokus på att se till att eventet löper på och att inget trassel uppstår.

Tisdag. Blir min mötesdag den här veckan. Det handlar om så skilda möten som ett besök på kommunstyrelsen till en träff med gänget mogna bloggare. Och så lite podcastinspelning med Patricia för Entreprenörsliv.

Onsdag. Idag handlar det om att förbereda starten av den ungdomssatsning som jag och en kollega håller i. Läs mer här om vårens omgång. Ung o Eget våren 2018

Torsdag. Får bli en ekonomidag för min del innan jag får träffa ungdomarna och prata om hållbart företagande. Det ser jag fram emot.

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan ska Ditt bästa 2019 avslutas med lite extra påhitt.

Lördag & Söndag. Är obokade….. så skönt!

När många små detaljer ska klaffa

Har du mycket på gång just nu?. Att skriva ner det som verkligen är viktigt och strunta i resten gör att min känsla av att det funkar växer. Så mitt tips till dig är att ta ett djupt andetag, fundera över vad som är absolut viktigast just nu. Fokusera på det och kom ihåg, nästa vecka är en ny vecka.

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts