Ditt bästa 2018 dag fem - sju dagar av reflektion

Ditt bästa 2018 dag fem – 7 dagar av reflektion

Godmorgon! Det är dags för en ny dag med mig Kicki, Ekonomisk PT. Om du precis har hittat hit så är det här den dag fem i min bloggserie Ditt bästa 2018 – 7 dagar av reflektion. Här ställer jag frågor till dig som jag själv svarar på dagen efter, så häng på du med. Du hittar länkarna till övriga dagar längre ner.

Ditt bästa 2018 dag fem - sju dagar av reflektion

Så här fungerar det

Varje dag (25 dec – 1 jan) ställer jag några frågor som även jag svarar på utifrån min egen verksamhet under 2017, men inte förrän dagen efter. Så i morgon får du läsa mitt svar på dagens frågor.
Jag är så nyfiken på dina reflektioner. Lämna ditt svar här som kommentar eller i sociala medier och tagga mig med #dittbästa2018  Jag håller utkik.

Dag 1 25 dec
Dag 2 26 dec
Dag 3 27 dec
Dag 4 28 dec
Dag 5 29 dec (här är du idag)
Dag 6 30 dec
Dag 7 1 jan

Gårdagens fråga

Igår bad jag dig att fundera över din framgång och hur du vet att du är på rätt väg. Har har du mina svar på frågorna.

  • Hur ska du mäta din framgång under 2018? Jag ska mäta på två håll, inkomst & tillväxt. Det två delarna av min strategikarta verkar tillsammans både som en att göra lista och som grund för mätning. Jag jobbar med målsättningar 90 dagar i taget och vet därför exakt vilka ekonomisk mål jag har för perioden. Jag har delat upp försäljningen i antal platser i min Mastermind 2018 (läs mer här), antal sålda kurser av Ditt bästa 2018 (läs mer här) och antal bokade och sålda föreläsningar och workshops. På tillväxtsidan har jag några tal jag följer upp löpande. Antal tillkommande namn på min E-postlista, veckostatistik på Instagram (visningar, klick osv), tittare på mina FB livesändningar och besökare på hemsidan. Jag noterar och stämmer av alla siffror varje månad under året. 
  • Vad behöver du veta för att kunna göra det? 1) jag behöver ha ett tydligt, tidssatt och tändande mål att stämma av emot. 2) Google analytics som håller koll på en mängd statistikuppgifter 3) en FB pixel installerad på min hemsida så att jag kan annonsera rätt i form av rätt målgrupp och rätt kostnad. 

Dag 5 Ditt bästa 2018 vart är du på väg?

Idag är uppgiften lite större, men så viktig. Särskilt viktig är fråga 2, tänk i stora banor när du funderar över vad du behöver. Pengar kan vara en resurs, men även kunskap, stöd av andra, köpta tjänster eller en lokal/kontor. OBS det står INTE på fråga 4 ofta behöver du sluta med något för att nå riktig framgång på övriga områden.

  • Vad är ditt affärsmässiga mål för 2018, beskriv det i en mening.
  • Vad behöver du för resurser?
  • Vilka hinder ser du?
  • Vad behöver ditt företag inte göra/sluta med under 2018 för att utvecklas?

Så bygger du ditt drömföretag - Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Tack för att du hänger med i min bloggserie, i morgon kommer nya frågor och mina svar på dagens fråga.

Kom ihåg att kommentera här nedanför eller tagga mig på FB eller Instagram med #dittbästa2018
Nu kör vi mot ditt bästa 2018 !!

//Kicki

Similar Posts