När det regnar i Hälsingland

Söndag – när det regnar i Hälsingland

Maken till värmebölja har jag nog aldrig varit med om. Veckan har varit underbar med kanotturer, bad och hängmatta. Det är dags för söndagsutvärdering igen.

När det regnar i Hälsingland

På lördag morgon gav jag mig av mot Hudiksvall för tävlingar med mina hästar. Döm om min förvåning när det började regna några mil innan Hudik. Ännu mer förvånande var det att det fortsatte – hela dagen. När jag skriver det här så är allting i min packning blött. Allt är smutsigt och i stort behov av rengöring. Tyvärr så regnar det inte i de stora brandområdena, Under söndagen har det regnat igen. Jag får se det som en prövning. Gott för växtligheten är det iallafall.

Sommarlovet har precis börjat, mina tankar på hösten snurrar i mitt huvud ibland men lika ofta känner jag att jag inte orkar tänka på något speciellt. Det gäller att motarbeta känslan av onyttighet. Den finns bara i mitt huvud.

När det regnar i Hälsingland

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 29 vad hände?

Den här veckan har verkligen varit en vecka i paradiset precis som jag skrev i måndagens inlägg. Måndag – en vecka i paradiset.

Vad har varit bäst under veckan?

Känslan av att gå upp och ner ur sjön. Av anledningen att jag bara måste för att orka. Det har väckt känslor av sommarlov och en tid när det enda som hade betydelse var sommarlovsmorgon på TV och vilken glass jag skulle köpa.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Den här veckan var mitt fokus att leva och njut och blogga (tre bra saker). Jag ska villigt erkänna att mycket mer än så blev det inte. Men vet du vad – det räcker mer än väl.

Vad hindrade mig?

Hindrade eller gjorde möjligt? Värmen var ett hinder för större projekt men även en välgörare för att koppla av och njuta.

Vad har jag lärt mig?

Att hästfolk är ett tåligt folk. Inte spöregn, lera eller allmänt oväder kan hindra oss hästtokiga från att tillbringar långa dagar på tävlingar.

Vad kan jag förbättra?

Mer vilodagar, Hela vilodagar utan något planerat gör gott för oss alla. Även mig. Så flera önskas och ska man få något så får man ju be om det 😉

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts