att växa Torsåker Kicki Westerberg

Söndag – att se andra växa

Att se barn växa upp, att se människor omkring mig växa och utvecklas. Att ha tid att stå still och finnas där. Om det handlar min söndagsutvärdering.

att växa Torsåker Kicki Westerberg

Min vision är att få andra att må bra genom att se till att jag själv är mitt bästa jag.

Låter det egoistiskt, nej inte för mig. Genom att ta hand om mig kan jag själv finnas till för andra. Det tog dock lång tid (läs många år) innan jag insåg kopplingen. Att jag inte kunde ge det jag egentligen ville ge för att jag själv inte var i balans.

För stressad, för mycket på gång i företaget, för mycket efter med det jag borde ha gjort. Det skapar ingen förutsättning för ett spontant umgänge utan mer av skuldkänslor typ jag borde ha gjort xxx istället.

En ständigt känsla av otillräcklighet har jag burit med mig i många år. Den är på väg bort nu, jag vet att det har med min vision att göra. Den insikt som orden ger till mig. Att värna om mig och mitt mående för att ha kraften att ge tillbaka. För att ha tid att stå still och finnas där.

Att se andra växa

Att se andra växa innefattar även dig som läser, att se de kunder jag har förmånen att följa lyfta och växa. Då måste jag vara där och i mitt allra bästa jag.


På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 42 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Min dotters 30:e födelsedag och glädjen över att få ha båda min barn på så nära håll. Inga 30 mil bort utan på samma ort nära till varandra. Jag är så tacksam för det.

Denna lilla skrutta som vuxit upp till en fantastisk kvinna. En kärleksfull mamma till två flickor. En driftig kvinna som driver företag & servar sina kunder. Hon servar förresten hela sin omgivning. Någon att lita på i alla lägen. Glad positiv men med ett jäkla humör som numera tyglas. Nära till skatt och snabb till action. Låter jag som en stolt mamma, det är jag 💚💚💚

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

1) att förbereda Ditt bästa 2019 OK startar i morgon
2) Projekt sociala medier NFC OK pågår under nästa vecka med
3) att fotografera med 💚 OK njutningsfullt avklarat

Vad hindrade mig?

En smula semesterkänsla infann sig under veckans första dagar som jag tillbringade på Kreta. I umgänge med andra är det svårt att fokusera men trevligt. Så takten blev inte så hög som jag tänkt mig. Men men.
Något mer som hindrade mig är dåligt bredband som verkar förfölja mig. På Kreta svajigt när många delar lina. Här hemma är kabeln avgrävd på nytt. Grymt frustrerande. Tidigast lagad om en vecka.

Vad har jag lärt mig?

Lär mig hela tiden hur viktigt det är att stanna upp och säga tack. Ett enkelt litet ord med mycket kraft.

Vad kan jag förbättra?

Påminner mig om att det är nödvändigt gå undan, fokusera och göra det som ska göras. Bättre det än att småfixa lite samtidigt som annat händer.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts

One Comment

Comments are closed.