Ditt bästa 2018 dag tre - sju dagar av reflektion

Ditt bästa 2018 dag tre – 7 dagar av reflektion

Godmorgon! Det är dags för en ny dag med mig Kicki, Ekonomisk PT. Om du precis har hittat hit så är det här den dag tre i min bloggserie Ditt bästa 2018 – 7 dagar av reflektion. Här ställer jag frågor till dig som jag själv svarar på dagen efter, så häng på du med. Du hittar länkarna till övriga dagar längre ner.

Ditt bästa 2018 dag tre - sju dagar av reflektion

Så här fungerar det

Varje dag (25 dec – 1 jan) ställer jag några frågor som även jag svarar på utifrån min egen verksamhet under 2017, men inte förrän dagen efter. Så i morgon får du läsa mitt svar på dagens frågor.
Jag är så nyfiken på dina reflektioner. Lämna ditt svar här som kommentar eller i sociala medier och tagga mig med #dittbästa2018  Jag håller utkik.

Dag 1 25 dec
Dag 2 26 dec
Dag 3 27 dec (här är du idag)
Dag 4 28 dec
Dag 5 29 dec
Dag 6 30 dec
Dag 7 1 jan

Igår bad jag dig att fundera över det som jag kallar grundbultar du vet det är som du inte vill kompromissa bort. Har har du mina svar på frågorna.

  • Vad är det som är verkligen, verkligen viktigt för dig i ditt företagande? Det absolut viktigaste för mig är att jag får jobba med det som ger mig energi. Rätt mängd jobb kombinerat med en bra vardag är det jag strävar efter. 
  • Nämn tre grundläggande förutsättningar som du inte är beredd att kompromissa bort? Mina sk grundbultar är FRIHET, KREATIVITET och BALANS. För mig betyder det att jag är fri att välja projekt. Det är viktigt att alla uppdrag ger utrymmer för min kreativitet tex skrivande, bilder och färger. Då trivs jag som allra bäst. Balansen behöver jag mellan jobb, fritid och mina hobbyer för att må bra. Jag matchar mina kommande projekt mot mina tre grundbultar innan jag tackar ja. 

Dag 3 Ditt bästa 2018 se dig omkring

Att se dig omkring innan du stakar ut ditt kommande år är viktigt. Det kan vara så att det finns viktiga saker som du måste ta med i dina planer för att året ska fungera. Kan vara nya regler, saker i din familj eller något speciellt i ditt företag..

  • Titta utanför ditt företag – finns det något som påverkar dig under 2018?
  • Titta internt i ditt företag  – finns det några speciella omständigheter som du måste ta hänsyn när du planerar för 2018?

mindset för lönsamma företagare

Tack för att du hänger med i min bloggserie, i morgon kommer nya frågor och mina svar på dagens fråga.

Kom ihåg att kommentera här nedanför eller tagga mig på FB eller Instagram med #dittbästa2018.
Nu kör vi mot ditt bästa 2018 !!

//Kicki

Similar Posts