det var så här det började

Jag är med i en bloggutmaning tillsammans med andra företagare under september månad, mitt bloggande i företaget har hittills handlat om att skriva artiklar, inte att dela med mig av dagens händelser. Jag vet inte riktigt hur detta kommer att se ut men nu bär det av.

#mittföretag – dagens ämne

Resan till mitt digitala företagande började för några år sedan när jag inspirerad av en artikel utbildande mig till coach. Detta efter över 20 år som revisor med ett traditionellt arbetssätt. Dock som egenföretagare hela tiden, det där med att vara anställd har aldrig riktigt passat mig. Mitt intresse för entreprenörens tankar om sin framtid gav mig nya idéer och min nya affärsidé var född. Jag skulle bli Ekonomisk PT. Sedan hösten 2014 har jag jobbat med mitt koncept, det har varit spännande att få möjlighet att starta om efter så många år som företagare.

det är vägen som är målet

Att få utvecklas och växa som vuxen är en sann gåva. Jag är numera både diplomerad (snart certifierad) coach och NLP Business Practitioner. I kombination med min långa erfarenhet inom ekonomi kan jag nu på ett unikt sätt kombinera mjuka och hårda värden. Jag har även förmånen att få utbilda både företagare och andra ekonomer i mitt sätt att tänka, jag delar också med mig i mina föreläsningar och vem vet var det slutar?

namnet

Ekonomisk PT är namnet som jag skapade 2015. Som ni vet är det viktigt att profilera sig i sociala medier och där har mitt namn varit till stor nytta för mig. Vad jag ändå gillar bäst med min titel är att den tanke jag hade från början om att få följa entreprenören i sin utveckling stämmer så väl överens med mitt företagsnamn.

vad gör jag?

Jag hjälper mina kunder att  bygga en stabil plattform, hitta sin riktning och utforska sina affärsmöjligheter. Allt detta i mitt koncept Våga tjäna ruskigt mycket pengar.

Similar Posts