tystnaden kom först kicki westerberg

Söndag – och tystnaden kom först

Bilradion eller vägljudet, Den stora frågan i vår familj under en period var om tystnaden kom först. Häng med när jag utvärderar veckan.

tystnaden kom först kicki westerbergNär barnen var små och vi åkte bil mellan Torsåker och Dalarna på helgerna så fördes alltid kampen om radions på eller av. Kärleken hävdade att det skulle vara lugnt och skönt men barnen ville ha underhållning. Till deras stora frustration fick de alltid samma svar.

Tystnaden kom först.

Jag vet inte hur det är för dig men idag uppskattar jag både ljud och tystnad. Att poppa Spotify med favoritlåtarna när jag bara behöver energi, att lyssna på en businesspodcast eller ljudbok. Att rida i skogen med tystnaden som sällskap. Variation är min grej men den här veckan har jag valt att ha läs och lyssningsförbud för att smälta intrycken och fokusera på min grej.

Dags att utvärdera veckan och samla alla tankar efter förra helgens event. Fylld med en mängd budskap och massor av möjligheter & val. Men det som dröjer sig kvar är den första talaren Carrie Wilkerson och hennes budskap. ⠀

It´s your life – your business – you way

Så det tar jag med mig från Chris Duckers fantastiska event. Med både ny kunskap och uppdaterade mål. Precis som jag tänkt mig innan jag åkte. Hem mot mitt bästa 2019 och tystnaden. ⠀

Hur skulle det vara för dig att stänga av några dagar att bara lyssna inåt, lämna gärna en kommentar.

Kanske gör du det redan idag?


På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 45 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Tystnaden, den oväntat stora effekten av mitt läs & podcast förbud. Lite obehagligt först men sen mycket, mycket njutbart. Varför? Läs mer här Att fånga inspriationen

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

göra klart mina bokslut        Yeah – äntligen klart
hitta tillbaka till min ideala vecka        OK – så skönt
umgås med min familj         OK – bara kärlek

Vad hindrade mig?

Nej, inte några större hinder den här veckan, ett luftigt schema krävdes efter förra helgens Londonäventyr och det var ett bra beslut.

Vad har jag lärt mig?

Att jag mår bra av att lyssna inåt då och då. Den röst som finns här inne har en hel del vettigt att säga. Bara den gör sig hörd i oljudet från allt brus utifrån.

Vad kan jag förbättra?

Jag vill permanenta några “tysta dagar” per vecka – dagar utan inflöde. Det gör gott för min egen produktivitet och mitt eget fokus.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts