Ditt bästa 2018 dag sju - sju dagar av reflektion

Ditt bästa 2018 dag sju – 7 dagar av reflektion Gott nytt år!

GOTT NYTT ÅR, tänk att det redan är 2018. Undrar du var julen och hela året tog vägen? Ibland så går det fort och ibland så kryper tiden framåt. Om du precis har hittat hit till mig Kicki, Ekonomisk PT så är det här den sista dagen i min bloggserie Ditt bästa 2018 – 7 dagar av reflektion. Här ställer jag frågor till dig som jag själv svarar på dagen efter, så häng på du med. Du hittar länkarna till övriga dagar här.

Ditt bästa 2018 dag sju - sju dagar av reflektion

Så här fungerar det

Varje dag (25 dec – 1 jan) ställer jag några frågor som även jag svarar på utifrån min egen verksamhet under 2017, men inte förrän dagen efter. Så i morgon får du läsa mitt svar på dagens frågor.
Jag är så nyfiken på dina reflektioner. Lämna ditt svar här som kommentar eller i sociala medier och tagga mig med #dittbästa2018  Jag håller utkik.

Dag 1 25 dec
Dag 2 26 dec
Dag 3 27 dec
Dag 4 28 dec
Dag 5 29 dec
Dag 6 30 dec
Dag 7 1 jan (här är du idag)

Igår bad jag dig att fundera över de kommande 90 dagarna. Har har du mina svar på frågorna.

  • Vad är det viktigast du kan göra under de kommande 90 dagarna? Att färdigställa och sälja in min inspirationsföreläsning “Ärlig Verklig & Tuff” Den kommer att bli basen för min verksamhet under 2018. Det är därför viktigt att den blir klar och att jag sedan lägger tid på att sälja den. I vissa fall kommer den att bli inledningen på en workshop i andra fall en separat grej. 
  • Vilka tre projekt kan du redan nu planera för som tar dig dit? 1) färdigställa den lista jag jobbat som innehåller kontaktuppgifter till mina tänkbara kunder. Och ta kontakt.  2) planera för timmar att öva innan premiären i Stockholm den 8 februari. Den ska sitta som “en smäck” 3) Övningsföreläsa för två mindre grupper på hemmaplan för att få feedback så att jag kan anpassa innehållet. 

Dag 7 Ditt bästa 2018 din inrikting för året

Jag använder mig av en variant av livshjulet som jag inspirerats till av BohoBerry, som är en bloggare inom Bullet Journal, det planeringssystem som jag använder. Jag ritar upp figuren som och ser över hur jag ligger till en gång i månaden när jag utvärderar mina uppnådda resultat. Din uppgift blir att rita upp den eller någon annan variant av hjulet och fundera över.

  • Hur ser balansen ut idag?
  • Vad betyder nummer 10 för dig – hur ser det ut när du nått upp?
  • Hur kan du använda modellen hos dig?

Tack för att du hänger med i min bloggserie, i morgon kommer inga nya frågor men utan mina svar på dagens fråga. Kom ihåg att kommentera här nedanför eller tagga mig på FB eller Instagram med #dittbästa2018
Nu kör vi mot ditt bästa 2018 !!

//Kicki

Similar Posts