Söndag med Ekonomisk PT - när livet rullar på

Söndag: när livet rullar på

Känner du så ibland, att livet rullar på så himla fort. Ibland funderar jag hur jag ska hinna med att leva. Bara sitta still och inte göra någonting. Sen så inser jag att vi är alla olika. Myror i brallan har jag nog haft sedan tidig ålder. Jag vill så gärna att det ska hända saker, hela tiden. Fast ändå så vill jag vila, vara lat och göra ingenting. Känns som om jag måste ta reda på hur den bästa kombinationen av myror och hängmatta ser ut.

Hur hittar du en bra kombination? Lämna gärna en kommentar eller skriv till mig.

Söndag med Ekonomisk PT - när livet rullar på

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag ska du få ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång
Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 23 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Att förbereda mig och mina hästar inför helgens tävlingar i Sandviken, att göra färdigt de bokslut och deklarationer som ligger kvar i högen och att avsluta min Mastermind, för våren. Så här idag när det är söndag är jag så nöjd med veckan.

Vad gjorde jag riktigt bra under veckan?

Framförallt så fokuserade jag på det jag bestämt att jag skulle fokusera på. Låter kanske underligt men det är ofta där jag har haft lätt för att gå vilse. Sedan jag beslöt mig för att jobba med tre saker per vecka känner jag mig mer tillfreds med det jag gör. Så veckan enkla förklaring är att jag gjorde det jag tänkt.

Tävlingen med mina hästar inleddes med en toppen lördag och när jag skriver det här så laddar jag inför söndagens avslutade dag. Så det måste också in på listan under riktigt bra.

Vad har jag lärt mig då?

Med insikten att jag gått lite väl hårt blir det att växla ner. Farten jag haft under några veckor har jag behövt för att avsluta en mängd saker med en deadline. Jag har ju tagit ett beslut att inte jobba så här mer än korta korta perioder och just nu känns det som om den perioden blivit lite för lång. (men mycket kortare än tidigare år) Så veckans lärdom är att se upp, bromsa och inte hoppa på något nytt just nu. KOM IHÅG DET DÅ! (bästa att skriva det stort så att jag kommer ihåg det ett tag) Inte undra på att det känns som att livet rullar på så fort.

Söndag med Ekonomisk PT - när livet rullar på

Vad kan jag förbättra?

Som vanligt så går det att förbättra och förfina allt. Både uppåt och neråt om du förstår hur jag tänker. Vissa saker kan behövas läggas till men andra saker är onödigt arbete och ska då tas bort. Det gäller att hitta rätt där.
Jag fick i alla fall toppenfin feedback från min grupper som slutade för våren i tisdags. jag tänker tillbaka på den härliga utveckling, de vänskapsband som knutits, de insikter som gjorts, de förtroenden som har utbyts. Och de mål 🎯 som satts och steg👣som tagits. Allt detta har jag fått ta del av under våra möten. Att leda grupper i affärsutveckling och personlig utveckling är en kombo som jag gillar skarpt. Det fyller mig med energi.

Men just nu funderar jag över de förbättringar som jag ska jobba på för till hösten startar vi igen. Till min stora glädje så hänger flera deltagare med igen. Utveckling blir man aldrig färdig med. Inte heller försvinner behovet av stöd från andra. Vill du bli en av oss till hösten. Hör av dig till mig.

Hur blev din vecka ??
Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.
Ta hand om dig!

Similar Posts