Måndag – följer du med mig?

Jag är så oerhört tacksam att jag valde att följa min passion på alla plan. Att passionen brinner i företaget och privat i det jag gör. Den här veckan drar jag till Kreta och lever passionerat vardagsliv där. Hänger du med?

Måndag morgon. Måste bara börja med att berätta om min fantastiska helg. Min stora passion och intresse på den privata sidan är mina hästar. Jag tävlar och tränar med mina islandshästar Reimar & Aragon. Ett passionerat intresse som jag lägger mängder av tid, pengar och energi på. Jag har höga mål med mitt tävlande och tränar fokuserat. Detta är en av anledningarna till att jag vill ha ett fritt liv där jag kan lägga ner tid på det jag vill göra.

Hur som så blev helgens tävlingar en riktigt segertriumf och mitt bästa helg någonsin. Vinster i både uttagningar och finaler och två blågula rosetter. Så nu får pojkarna vila i en vecka när jag och mannen drar till vårt grekiska paradis väster om Chania. Du får följa med mig. Blir kanske ett extra inlägg om vår vardag i den lilla byn på västra Kreta. Här kan du läsa lite mer om du är nyfiken. Men du får veta ännu mer under veckan. Att aldrig säga nej

kicki westerberg Reimar från stensäter
Passion är viktigt för mig, det blir dessutom viktigare och viktigare för varje år som går. Att ha en vardag som gör att jag vaknar varje morgon och känner mig hel. 

Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att landa & njuta (och så lansera lite)

Den här veckan har jag tre huvudfokus 1) “bli färdig” inför Kretaresan på onsdag 2) att njuta av vardagslivet på Kreta och 3) att fortsätta min lansering av Business & Mindset by Kicki

Låter det härligt – det är det!

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !


Måndag-Tisdag Sopa undan alla småsaker innan jag reser till vårt hus på Kreta. Jag gillar att ha huset i ordning, tvätten fixad och inga lösa trådar som jag borde ha gjort. För jag vet att när jag landar i den grekiska vardagen då går tempot i kroppen ner. Och fort dessutom.

Onsdag. Flyget mot Chania och 33 graders värme. Inte precis den som jag längtar efter men havet, frukost på altanen, morgonlöpning på stranden och maten.

Torsdag- Söndag Fredagar är mina normalt obokade dagar. Den här veckan är det många obokade dagar.  Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan är det mycket som fyller mig med energi.


Måste dina tre punkter ha med företaget att göra?

Den frågan fick jag för ett tag sedan. Och svaret är, NEJ. Absolut nej, helst inte. För livet består av både jobb och privatliv. Det är just mixen av jobbet och livet som gör det möjligt för dig att bygga ditt drömföretag. För om vardagen inte fungerar så funkar inte ledigheten heller. Allt hör ihop.  Så mitt tips till dig är att ta ett djupt andetag, fundera över vad som är absolut viktigast just nu, på alla plan. Fokusera på det och kom ihåg, nästa vecka är en ny vecka.

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?

Lämna gärna en kommentar.


Mindset är en viktig del i din framgång som företagare

Trodde du att det är handlar om tillfälligheter och tur om du lyckas bygga ett lönsamt företag. Det har ingenting med saken att göra. Det handlar om mindset och kunskap. Jag har mött så många entreprenörer tycker att de tjänar för lite pengar och som kämpar för sina drömmar. De skyller på allt möjligt, de tror inte att de är rätt person. Kanske borde de sluta och ta en anställning.

Men vad det egentligen handlar om är att skaffa sig kunskap och odla rätt mindset.

Det är precis vad jag hjälper dig att göra i höstens program Business & Mindset by Kicki. Här kan du läsa mer om programmet som startar den första veckan i september.

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts

2 Comments

  1. Jaa! Grattis till dig och hästen! Så härligt med en sådan passion verkligen. Jag har en varierad vecka med både onlinearbete och personliga möten. Mina viktigaste fokusområden är leverans av ett uppdrag, bloggen och så ska jag se över mina tjänster.

  2. Tack för det Dorro ! Det ger mig mängder av energi som jag kan föra över till allt annat. Lycka till din vecka ! Det låter spännande !

Comments are closed.