Veckans planer Kicki Westerberg

Måndag – yoga, teambuilding och ledarskap

En vecka med variation med i lärandets tecken. Att lära sig att lära ut. Att lära sig att hitta rätt och att lära sig att stanna upp. Häng med på veckans planer.

Veckans planer Kicki Westerberg

Hoppas du har haft en lika fin helg som jag. Måndag igen efter en intensiv helg och fantastiskt rolig träningshelg med Reimar. Tre dagar av ridning, teori, snack med andra och frysande i ridhus. En alldeles speciell känsla. Vad du än sysslar med så tror jag att du känner igen känslan av sporten eller intresset som förenar. Alla pratar med alla och ingen behöver stå utanför. Fick en massa ny input som jag tar med mig. Både privat och i mitt företagstänk. Teambuildningen inför 2019 fortsätter. Läs mer om mitt sätt att tänka när det gäller att anlita folk i gårdagens inlägg. Söndag – när det pirrar i magen

Det gäller att hitta de bästa.

Fick många positiva synpunkter på mitt resonemang i går. Om du är perfektionist och har svårt att släppa kontrollen så kan jag varmt rekommendera det här sättet.

Kicki Reimar från Stensäter

Vad händer nu?

Idag måndag ska jag ringa de jag inte hann prata med under förra veckan. Sen skickar jag ut en enkät där jag kan samla in svar på några frågor som jag ställer till alla kandidater. Jag har planerat en dag i Stockholm där jag ska träffa några av dem. Min plan är att vara klar med det här jobbet innan jul. Förra veckan avslutades med många fina samtal så jag ser fram emot den här veckan med.

Yoga finns med på veckans lista. Inte för att jag brukar yoga utan för att jag verkligen vill komma igång med det. Min kropp behöver mjukas upp och bli smidigare. Så vad passar bättre än att lägga det på en helt offentlig lista.

Har du någon speciell Yoga variant som du gillar, kommentera gärna och ge mig lite mer inspiration. Jag har givit mig själv ett abonnemang hos Yogobe men utbudet är enormt. Nåja en liten stund är bättre än ingen alls. Så därför håller planen 3 korta pass för att testa mig fram.


Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att fortsätta min väg mot 2019.

Den här veckan har jag tre huvudfokus.
Tema grön 2019 – telefonsamtal och ett frågeformulär
Lärarassistent på NLP utbildningen (hos A2U)
Yogapass 3 gånger

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !

Måndag. En kombodag med skrivande och några möten via Zoom. Ska bolla planen för 2019 med min coach och möta vårt gäng i gruppen Mogna bloggare. Några timmar häst blir det under dagen, det gäller att passa på när det är ljust.

Tisdag.-Torsdag tillbringas i Danderyd som assistent. Det är dags för del två av fem i den grundutbildning i NLP som jag assisterar på. Tre dagar på hotell ger tid över för den yoga som jag envist försöker komma igång med. Vet så väl att min ländrygg kommer att tacka mig. Så därför ligger ett av veckans fokus där.

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan är håller jag den helt oplanerad. Det behövs efter intensiva dagar i Stockholm. Hästarna och jag teamar upp och varvar ner.

Lördag & Söndag. Ännu en oplanerad helg med en julfest på lördag kväll. Känns som om jag blir bättre och bättre på att inte göra någonting. Det går framåt. Men har man hästar så är ingenting lite mer än ingenting alls 😉

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?


Lämna gärna en kommentar.

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts