Söndag – vilodagen hägrar

Intensiva veckor kräver lugna helger. Intensiva veckor kräver lugna veckor. Det är mixen som göra det blir hållbart i längden. Tänk att det tog lång tid innan jag fattade det. Här utvärderar jag min vecka.

Funderar på den där vilodagen, söndagen. Mina söndagar är både långa och ofta kravlösa. Någon ångest över att veckan strax startar finns inte här. Det är jag så glad för. Idag ska jag fixa här hemma (betyder tvätt & lite städ) och ta mig ut i den härliga vinterkylan med en häst. I eftermiddag planerar jag min kommande vecka innan jag sjunker ner i soffan. Det sägs att det bjuds på en helt ny Beckfilm, kan det vara möjligt 😉

Veckan har varit intensiv men givande. Efter 3 dagar som assistent åt Anna & Christina på A2U styrde jag hemåt i torsdags kväll med glädje inombords. Att få se ett stort gäng deltagare jobba med sina mål, strategier & utvecklas enormt. Det är grejer det. Nu är jag fylld med inspiration till mina egna program för 2019 ♻️⠀
Å vad jag älskar mitt jobb 💚⠀
Så jag avslutar dagens inledning med ett av mina favorituttryck från NLP.⠀

✅ Vi har alla de resurser vi behöver. ⠀

Vi behöver bara vara i rätt tillstånd för att komma åt dem. Men det är ämnet för ett helt annat inlägg. Att vara i rätt tillstånd

anna ramberg christina ahlerup A2U
Anna Ramberg & Christina Ahlerup in action.


På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 47 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Den härliga känslan när en grupp utvecklas. Att jobba med grupper är  något av det bästa jag vet.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Tema grön 2019 – projektet fortsätter
Lärarassistent på NLP utbildningen OK
Yogapass 3 gånger OK

Vad hindrade mig?

Tre dagar borta under veckan är inte optimalt men jag gör undantaget för just de här utbildningsdagarna. Hästar, familj & barn gör att jag helst befinner mig på hemmaplan till vardags. En av anledningar till att jag valt att jobba online.

Vad har jag lärt mig?

Den här veckan är det så mycket att det inte får plats i en mening. Många små saker som bildar en stor enhet. Det gillar jag.

Vad kan jag förbättra?

Mig själv, att lyssna inåt och be andra om feedback och göra små förändringar. Förändringar åt det håll jag strävar. För det är bara jag som påverka mig själv i rätt riktning. Förbättringspotential finns det alltid.
Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts