rätt tillstånd

Att vara i rätt tillstånd

Hur känns det i dig när du ska ta beslut eller prestera?

Att kunna befinna dig i rätt sinnesstämning är oerhört viktigt.
Detta gäller både privat och i ditt företag.

Före jul när allt rusade på som värst hade jag ett planerat möte. Just i denna stund och tid på dagen var jag inte mitt bästa jag, jag kom inrusande till mötet, väl förberedd rent tekniskt men där uppe i knoppen var jag någon helt annanstans. Förmodligen funderade jag över nästa grej på dagens lista eller kanske till och med vad jag skulle handla innan jag åkte hem. Ja ni förstår, allt på en gång…
Mötet avklarades men det kändes inte bra i min mage.

En annan dag skulle det tas beslut om inköp av ett nytt system, dagen hade inte varit bra, mitt positiva jag var som bortblåst, jag såg mest problem och avvisade försäljaren trots hans goda förslag och vänliga attityd. Värre var det med min, jag hade inte tid eller ork att lyssna och det kändes som om allt var besvärligt.

Detta är exempel på vanliga situationer i din och min vardag där det gör underverk att kunna försätta sig i sitt bästa tillstånd innan du går in i möten med människor eller när du skall ta beslut i din vardag.

rätt tillstånd

Hur går det till då?

Dessa tips hjälper dig att försätta dig i rätt tillstånd:

  • Rör på dig, energi som frigörs i din kropp får dig genast mer fokuserad
  • Lyft blicken och sträck på dig, din kroppshållning påverkar dig mer än du tror, du kan ju försöka att hänga med huvudet och axlarna och samtidigt ropa: -vad glad jag är !! (funkar inge bra)
  • Gå undan 10 minuter innan ditt möte/beslut och fokusera & slappna av, använd dig gärna av någon teknik för mental avslappning.
  • Bestäm dig vad du vill se, höra och känna när ditt möte/beslut är klart/taget, att visualisera ditt önskade resultat blir som att skicka in en beställning på vad som komma skall.

Lycka till !


Om du vill utveckla ditt företag, förändra din livsstil och få mer av något som du inte haft tidigare, behöver du skaffa ett mindset som tar dig framåt.

Du kan även prenumerera på mina inspirationsbrev som handlar om hur du hittar Momentum genom att ta dig från motstånd till medgång. “The Power of M”  är mitt koncept för dig som vill prestera mer för att nå dina mål.

Similar Posts