Sju nycklar till utveckling - Ekonomisk PT Kicki Westerberg

7 nycklar till utveckling

Om du vill se utveckling i ditt företag, förändra din livsstil eller bara få mer ut av något som du inte haft tidigare, behöver du skaffa ett mindset som för dig framåt. I veckans inlägg ger jag dig mina 7 nycklar. Ge dig själv en chans genom att fundera över vilka av dessa tankar som skulle påverka dig och din företag mest.

Sju nycklar till utveckling -  Kicki Westerberg

Nyckel för utveckling nr 1

Om du vill förstå något så måste du agera. Du kan inte vänta på rätt tillfälle eller vänta på att bli klar till 100% innan du tar nästa steg på din ”attgöralista”, risken är då stor att du aldrig kommer till skott. Våga utsätta dig för risken att bli synad i sömmarna.

Nyckel för utveckling nr 2

Du behöver ha en klar vision för din utveckling. Genom att fokusera på det som för dig framåt får du din verksamhet att arbeta för dig istället för att du arbetar för den. Att bara leverera till kunden kommer inte att lösa denna här nyckeln, det gäller att sätta av tid för att utveckla dina tjänster ditt arbetssätt och ditt material.

Nyckel för utveckling nr 3

Det finns inga misslyckanden, bara feedback, eller ”gör om och gör rätt” som en del väljer att uttrycka det hela. Du måste kunna ändra kurs när det du gör inte går som du tänkt dig. Det är av misstagen du lär dig. Genom att du vara lyhörd för kunders åsikter och dina egen reflektioner förkortar du vägen mot dina mål. Din egen veckoutvärderingen är en viktig pusselbit i den här nyckeln.

Nyckel för utveckling nr 4

Mät dina framsteg och var uthållig. Håll fokus på ditt önskade resultat och din vision och tänk på att du har alla resurser inom dig. Se hela tiden till att du jobbar på din planhalva och mot ditt mål, kom ihåg budskapet i mitt favoritcitat av Jim Rohn som du ser längre ner, det är viktigare än du tror.

Gör din egen plan för livet för om du inte gör det så riskerar du att hamna i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket... Klicka för att Tweeta

Nyckel för utveckling nr 5

Din rörelse kommer inte att utvecklas mer än vad du gör. Du måste leda dig själv först innan du kan leda din verksamhet.

Nyckel för utveckling nr 6

Det finns en anledning till att du har två öron och en mun. Lyssna in vad dina kunder behöver för sin utveckling och vad de är intresserade av. Detta ger en relation som skapar förtroende och om du är lyhörd en chans till merförsäljning.
Läs mer här om hur kundrelationer skapar lönsamhet. Tre sätt att få mer nöjda kunder

Nyckel för utveckling nr 7

Sluta aldrig att lära dig nya saker, ett ständigt lärande högt upp i ålder ger utveckling dig och motionerar din hjärna. Lär dig av dig själv, dina vänner, dina misstag eller helt enkelt av lust och nyfikenhet!

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig att utvecklas, boka ett kostnadsfritt nyfiken på möte i den här länken.

Similar Posts