Friday – my day

Veckans sista arbetsdag, normalt. Men inte den här veckan. Jag har precis landat i flygstolen mot London efter en vecka lite ur balans. Många tekniska störningar har försökt stoppa mig att uppnå veckans tre fokuspunkter.

Nu väntar jag med spänning på den onlinekonferens som Patricia och jag ska besöka lördag och söndag. Låååånga dagar med mängder av föreläsningar och inspiration för mitt eget 2019. Att driva delar av mitt företag online är en förutsättning för mig. Jag skulle inte kunna bo där jag bor och hitta det kundunderlag jag behöver utan att vara verksam online. Jag har coachat många företagare i deras väg ut på nätet under de senaste åren. Men som vanligt så kommer det egna jaget sist. Iallafall när man pratar om onlinekurser. Men nu har jag bestämt mig för hur mitt utbud ska se ut framåt. Nästan 😉 Det återstår fortfarande några pusselbitar som jag tänker samla in under helgen. Min egen strategikarta för 2019 är under uppbyggnad och ombyggnad. Precis som vanligt så här års.

Jag är tacksam att jag har skapat mig möjligheten att bygga mitt drömföretag på det sätt som passar mig.

Ja men visst – jag har ju blivit Dalmas. På riktigt.

Måste avsluta med att berätta att kärleken och jag har bosatt oss officiellt i vårt paradis i Dalarna. Ambitionen är att befinna oss ännu mer på Dalasidan. Så efter 30 år i Torsåker (nästan exakt på dagen dessutom) så är nu Dalarna mitt hemlän. Men som ni vet så är jag inte bosatt på ett ställe. Jag delar min tid istället (som den gode Gösta Linderholm så praktiskt uttryckte det hela) Mer om det här. Var 17 bor du egentligen?

Med en önskan om en härlig fredag så drar jag nu in mot London.
Ta hand om dig!

Similar Posts