Back in business - Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Måndag: back in business

Create your lifestyle business, Vad får det dig att tänka på? Kanske palmer och någon som reser jorden runt och jobbar online. Why not? Tänk vad du vill. Det är precis det det handlar om. Att bygga ett företag och en business som går hand i hand med det liv du vill leva. Om det betyder att köra lastbil mellan Stockholm och Ystad eller driva café/butik någonstans i Sverige spelar ingen roll. Huvudsaken är att det är DIN dröm.

Back in business - Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Våren är över för mig.
Många roliga projekt som utvecklat både mig och min business. Nu är det dock lite stiltje och det måste det vara. Jag har bestämt mig för att sommaren måste vara tid för utvecklingsarbete. Tid att förbereda min verksamhet för hösten och det som jag har på gång.

Jag hade många ideér på kurser, lanseringar men nu får alla ligga i malpåse ett tag. Nästa vecka vet jag mer om vad som blir mitt val. En liten sommarkurs som innebär att vi läser min bok tillsammans kommer det att bli under juli. Det ser jag fram emot. Är du sugen på någon av de 20 platserna så skriv till mig här. 

Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att glida in i en mjuk midsommar med familj och vänner i vårt paradis i Dalarna.

Den här veckan har jag som vanligt tre huvudfokus. Midsommar som nummer ett. Sen startar jag upp två projekt som får följa med framåt ett tag. Planeringen för den kommande 90-dagars perioden juli – september, den räknar jag med pågår under denna och nästa vecka. Sen kör jag igång mitt arbete att få den här bloggen att växa. Det är ett stort projekt men den här veckan räknar jag med att lägga upp en plan för de kommande veckorna och en strategi för hur jag ska sprida bloggen.

Har du något bra tips till mig där? Lämna gärna en kommentar eller dela det här inlägget så att jag kan nå fler läsare.

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten framåt, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser denna vecka i min business ut !

Måndag. Blir min administrativa dag med räkningar, fakturering och lite bloggskrivande. Det kommande onsdagsinlägget ska får sig lite lämpliga länkar, alltid bra ur SEO synpunkt.

Tisdag. Fokus är att se över mina 90-dagarsmål från april – juni och utvärdera hur långt jag kommit där. Det kommer att bli ett bra underlag för de kommande dagarna. På eftermiddagen tar jag min häst Reimar och åker till Uppsala för en avslutande kvaltävling.

Onsdag. Då publiceras ett nytt lååångt inlägg om mitt koncept när det gäller att bygga ett drömföretag. Det är tänkt att bli en stomme om du som läsare kan gå tillbaka till och ett inlägg som jag kan skicka nya läsare till. Håll utkik. Här hittar du min bok. 

Torsdag. Ledig, ledig, ledig, jag drar med pick och pack vidare till Dalom för midsommar i vår lilla by.

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan är ju obokad ändå eftersom det är midsommar men jag dyker upp klockan 10.00 och pratar om det minikurs jag kommer att hålla i sommar. Det går ut på att vi läser min bok gemensamt, du får uppgifter och en möjlighet att träffa mig online en gång per vecka. Låter väl som en bra sommarskola!

Lördag & Söndag.
No plans. Just relax. Så skriver jag ofta i min Bullet journal när det är helg och inga tider råder. Say no more.

Jag har så roliga projekt på gång som jag äntligen får möjlighet att nosa på. Så håll utkik så kommer du att få reda på ett och annat under de kommande veckorna.

När det kliar i kroppen

Det kliade i hela kroppen och jag fick hålla mig ifrån att dra igång en massa bara för att det blir tomt i almanackan. Så den här veckan blir en funderarvecka. Att skriva ner och räta upp mina egna tankar om min business. Men mest ska jag vara ledig och njuta av den underbara sommaren.

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?

Lämna gärna en kommentar.

Similar Posts

2 Comments

Comments are closed.