söndagsutvärdering färdig Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Söndag: färdig kan det vara sant?

Färdig. Luften gick ur mig helt. Tempot som höll mig uppe stannade av. Inte på ett negativt sätt utan behagligt skönt. En nöjd känsla inombords, Det brukar hålla i sig några dagar. Helt plötsligt blir ingenting gjort. Och det är kanske bra det.
Jag som är uppvuxen på 70-talet med Beppes Godnattstund vill bara skrika ut. Om du inte vet vad jag pratar om så kan du testa att ropa det ändå. Jag lovar att det funkar.

färdig – färdig – färdig 😉

söndagsutvärdering färdig Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Helgen har varit lite tom. Slapp, slö och lugn. Precis så som jag brukar bli när jag avslutat mängder av jobb. Tvättstugan har fått lite omvårdnad, diskmaskinen urplockad, hästarna har blivit omhändertagna och jag har smugit med i sakta mak. Ibland kan det vara svårt att ladda om men nu ser jag fram emot att få börja om men annat. Lite nytt utmanande och skojigt. Men först bara vara tacksam över att vara färdig. Just nu. Det är därför det är så bra att ha långsiktiga mål för året och 90-dagarsmål. Det finns liksom mängder av projekt/uppgifter att hugga tag i. Vad jag gillar mest är att nu får jag välja ny inriktning för de två sista veckorna i juni. Sen får vi se vad jag bestämmer mig för inför perioden juli-september. Mer om det i morgondagens inlägg.

Hur funkar du när du blivit färdig med något stort?

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 24 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Vårt köksprojekt, avsluta årets bokslut och deklarationer (fanns en liten restpost från förra veckan kvar) och skriva de blogginlägg jag har på mitt schema.
Så här idag när det är söndag är jag riktigt nöjd med veckan.

Vad har varit bäst under veckan? & Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Normalt så svarar jag på de här två frågorna separat men den här vecka är svaret att det bästa med veckan är att jag är färdig med mina tre stora TODO är. Köket blev klart, deklarationerna är inlämnade och veckans sista inlägget skriver jag på just nu.

PS tapeten på bilden heter Trollslända från Boråstapeter, ursnygg tycker jag!!

söndagsutvärdering färdig trollslända boråstapeter Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Vad hindrade mig?

Den här veckan så växte hornen ut i pannan på mig. Om du läste mitt inlägg från måndagen (som kom på tisdagen) så fanns det en hel del kaos i mitt inre till en början. Men när jag fick ordning på prioriteringarna så var det bara att köra. Så ingenting kunde hindra mig från att bli färdig, Med två deadlines att hålla fanns inga andra alternativ. ⠀

Vad har jag lärt mig?

Visst är det underbart att det alltid finns saker att lära sig. Hela tiden. Lärandet kan vara både av inre och yttre sort. Den här veckan mest om verktyg och köksskåp 😉

Vad kan jag förbättra?

Det jag bestämt mig för är att förbättra gäller mitt skrivande. Genom att skapa en bra content kalender, en plan för innehållet här på bloggen. Se till att den ligger klar minst fem veckor framåt så kan jag de dagar det råder skrivflow passa på att ligga lite före. Min ambition att utveckla bloggen kräver att jag hittar bra rutiner för att det ska fungera. Jag använder Trello för det ändamålet, det ger en bra överblick och kan synkas mot min Google kalender. Dessutom kan min assistent Ulrika se den.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Similar Posts