ett liv du älskar Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Söndag – ett liv du älskar?

Lever du ett liv du älskar? Ser din vardag ut som du tänkt dig. Numera gör min det. Om det och en tripp till Gotland handlar mitt söndagsinlägg. Häng med när jag utvärderar veckan som gick.

ett liv du älskar Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Den här veckan har jag som en del av min utvärdering av de senaste 90 dagarna svarat på ett antal frågor som jag ställer mig var 90:e dag. Ett slags checklista för att se var jag står innan jag stakar ut nästa period. Den sista frågan lyder,

-lever du ett liv du älskar?

Alternativen är ▢ Inte i fas ▢ På god väg ▢ Jajjamen
Att utan tvekan kunna sätta krysset i “jajjamen” rutan är en förmån. De senaste dagarna i veckan har jag tillbringat i Visby för att hälsa på min vän och kollega Patricia. Vi lever båda ett fritt liv som platsoberoende onlineföretagare. Vi får jobba med uppgifter som ger energi, glädje och inkomster. Projekt som utmanar kreativiteten och modet. Sen så får jag åka hem och träffa man, barn och barnbarn. Vila mina sinnen i en miljö som stärker och peppar mig. Tack för den !

Här hittar du några fina bilder från Visby trippen och min jubileumssändning på Facebook. 1 år i fredags, varje fredag, 53 sändningar på raken. Läs mer om hur jag jobbar där i fredagens inlägg. FB live – hur uthållig är du?

ett liv du älskar Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Patricia & Jag

ett liv du älskar Ekonomisk PT Kicki Westerberg
Underbara Visby

Tacksam, nöjd & taggad

Så idag är jag bara tacksam, nöjd och taggad inför två roliga sommarprojekt som innehåller mer kreativitet än hårt arbete. Sommarskolan som startar vecka 28 (läs mer här) och projektet att utveckla min affärsmodell inför hösten med hjälp av ett nytt spännande system som kräver mycket initialt. Systemet heter Kartra och ska innehålla alla mina onlinetjänster och all marknadsföring. Mer rapport kommer där.

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Har du sett min bok och tänkt läsa den, någon gång?

Då kanske det är dags nu. Häng med i min sommarskola som startar vecka 28. Där läser vi min bok Bygg ditt drömföretag tillsammans under 5 veckor. Läs mer och anmäl dig här Sommarskola med Ekonomisk PT. Kanske är det dags för dig att ta steget mot att leva ett liv du älskar. Det börjar här och nu.

Vecka 26 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Att fortsätta och avsluta planeringen för den 90-dagarsperiod som kommer, juli – september, att blogga enligt min plan och att åka till VISBY och spela in 10 avsnitt podcast.

Vad har varit bäst under veckan?

Att träffa vänner och kunder IRL som man bara har mött via nätet tidigare är en rejäl kick. Det känns ofta som ett slags kusinträff, man bara känner varandra. Den här veckan fick jag träffa min vän och kollega Patricia Erlandson i hennes hemstad Visby. Men även umgås med Tina & Camilla som gått flera kurser med mig.

ett liv du älskar Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Superstolt, är bara förnamnet. Allt på listan är klart, 10 podcast avsnitt inspelade. Skriver på sista inlägget här och avslutar den nya 90-dagarsplanen under dagen.

Vad hindrade mig?

Inget hindrade mig av en stor anledning, Jag planerade inte in för mycket. Visst har jag mängder av saker att göra framåt men det var just de här tre sakerna som var viktigast just nu. Därför är jag nöjd.

Vad har jag lärt mig?

Det känns som att jag lär mig hela tiden. Att hantera den lägsta nivån hos mig har varit min ömma tå. Jag är bra på att planera in projekt och strategier men när kommer till att det där med hur mycket det är möjligt att utföra varje dag då vaknar tidsoptimisten i mig. Eller brukade ska jag faktiskt säga, jag har lärt mig mycket på det planet. Det gäller att sätta förväntningarna på en lagom nivå.
>Hur gör du, har du för mycket på din lista?

Vad kan jag förbättra?

Att skapa längre sammanhängande tidsblock för mina uppgifter behöver förbättras. Att skapa kurser, skriva kundmejl eller blogginlägg kräver ostyckad tid. Där måste jag bli bättre på att ge mig de förutsättningar som jag behöver för att prestera och må bra. Samtidigt…

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Similar Posts

6 Comments

  1. Som vanligt inspirerande och analyserande! Som jag har skrivit förut så är det givande att läsa om dina insikter om företagsutveckling och personlig utveckling. Njut av Visby och värmen! 🙂

  2. Vilket spännande jobb du verkar ha!
    Inspirerades av din utvärdering och kommer nog göra något liknande i framtiden. Så skönt att kunna se hur man ligger till och reflektera, oavsett vad det gäller, även om jag just nu inte har så mycket annat i fokus än min lilla bebis.

  3. Tack Elisa, så kul att du gillar den. Att utvärdera och reflektera ger mig massor ! Lika så att inspirera andra att göra det samma 🙂 Så härligt med en liten – då går allt fokus till det – precis som det ska vara !
    Ha en fin vecka!

  4. Tack Johan ! det gär mig så glad Visby var ett perfekt resmål – även flygtrippen dit !!
    Ha en härlig vecka

Comments are closed.