med kärleken som drivkraft Kicki i London

Söndag – med kärleken som drivkraft

Veckan började i kaos och slutade i kreativitet. Med kärleken som drivkraft kommer vi långt. Häng med när jag utvärderar veckan. Denna gång i från London. 

med kärleken som drivkraft Kicki i London

Har du varit med om att det mesta strular. Du påbörjar någonting och så trasslar det. Du byter fokus och så händer det något där med. Ingenting blir klart. Grymt enerverande. I det läget började min vecka. När fredagen kom och det var dags att resa till London så hade jag inte alls kommit så långt som jag tänkt mig. Känner du igen situationen.

Nu sitter jag här efter dag 1 på Youpreneur Summit. Fylld av nya och gamla tankar.

Speciellt den om kärleken som drivkraft.

Kärleken till dina nära, kärleken till det du gör, kärleken till dig själv och dina ideér. Det verkar vara ett genomgående tema hos mig just nu. Det inlägg som jag skrev under veckan handlar om precis samma sak. Att ta hand om dig först innan du tar hand om andra. Det blir så mycket bättre då.

Jag skriver tre sidor för hand ✍ varje morgon under tolv veckor för att utveckla mina kreativa sidor. Jag är inne på vecka 4. Inspirerande men något ovant för handen. Även om jag skriver mycket i min Bullet Journal så blir det aldrig så långa stycken. Att skriva för hand är rofyllt. Det tar en stund och jag njuter nu av min morgon. ⠀

Jag hör hur staden vaknar till, snart ska hjärnan fyllas med föreläsningar och nya ideér men än så länge är jag själv med mina tankar som du snart får ta del av. ⠀

På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 44 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Den stora mängd inspiration som jag får av att träffa andra onlineföretagare som är på väg åt samma håll som jag. Att lyssna på de som är framgångsrika och har hittat sin väg framåt, gärna med kärleken som drivkraft. Det är bara bäst.

youpreneur summit London

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Göra några bokslut         Nästan i mål, pågår
Planen för mitt bästa 2019         OK pågår
London & Youpreneur Summit       Ok pågår

Vad hindrade mig?

Den här veckan har tekniken hindrat mig. Det serverbyte som gjordes hos oss under förra helgen fick tekniska efterdyningar under hela veckan. Inte stora saker men små, enerverande rester som behövde åtgärdas. Som tekniskt ansvarig på byrån som jag fortfarande äger del i blev det min sak att kommunicera med vår IT byrå sköter driften. Och tekniktrassel tar tid, say no more. Så två av punkterna ovan får följa med mig in i nästa vecka. (igen)

Vad har jag lärt mig?

Att jag tål en vecka av stress & kaos men det blir så mycket mer tydligt att jag inte vill ha den hos mig permanent. Men lärdomen är att om jag har en rutin att falla tillbaka på så kan det få vara rörligt ett tag. Det går ändå.

Vad kan jag förbättra?

Nu är vi inne på budskap. Ett av mina mantran är “jag har alla resurser jag behöver” För mig betyder det att jag inte behöver gå en till utbildning, inte lära mig något nytt, inte söka efter något som jag tror att andra har som jag behöver. Där redan “good enough” Så att ta med mig det när jag avslutra min egen plan för 2019 blir både en lärdom och en förbättringspotential.
Och med kärleken som drivkraft så….

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts