Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Söndag – så fort det gick!

Tycker du att det nyss blev september. Iallafall tycker jag det. Det känns som förra veckan då jag satt i vårt hus på Kreta och planerade för en minimalistic September. Och nu är den slut.

Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Veckan har gått fort men ändå långsamt. Fort för att jag bara haft roliga saker för mig och långsamt för att jag har haft mycket luft emellan mina TODO´s. Lite ovanligt för mig men det känns bättre och bättre för var vecka som går. Det där med att inspirera dig till ett hållbart liv & företagande är viktigt för mig.

Förstår du vad jag menar?

Kolla in min nya beskrivning i profilen på Instagram. Lämna gärna en kommentar om den. Här hittar du mitt Instagram @ekonomiskpt Vi har givit varandra feedback på våra konton under veckan i min härliga grupp – Mogna bloggare. Ingen av dem andra förstod riktigt vad jag menar med hållbart företagande. Tycker nu själv att det blev tydligare.

Men vad tycker du? Behöver jag vara ännu 😉 tydligare eller ser du min tanke?

Att jobba med hjärtat och verkligen låta mina känslor styra mitt budskap till dig känns så rätt. Min livesändning på FB från i fredags fick många tittare. Där pratar jag mer om vad jag menar. Här hittar du det skrivna inlägget som jag pratade om under sändningen. 3 tips för att hitta nya kunder  


På söndagarna möter du mig lite mer personligt. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 39 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Här ser du vad jag hade på g i måndags. Måndag – att avsluta projekt Hur gick det då?

Vad har varit bäst under veckan?

Att jag haft ett tempo och en kalender som inte tvingat mig att stressa. Det har funnits tid för jobb, lite extra vila, nya vänner och familjen. Allt utan stress. En lyckad föreläsning om digital marknadsföring & sociala medier som jag höll i Gävle blev liksom grädde på moset.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

  1. avsluta projekt branding –> OK i det närmsta färdig – lite småfix kvar
  2. oktober planering –> OK plus att jag är snart klar med planeringen för året sista kvartal
  3. projekt sociala medier för Nyföretagarcentrum Gästrikland –> OK sjösätts under veckan som kommer

Vad hindrade mig?

Min ork har inte varit på topp och det är tur eftersom veckan inte var fylld till brädden. Jag har haft ett lågt tempo men mycket introvert arbete. Producerat i min takt och det har passat bra.

Vad har jag lärt mig?

Att jag kan betydligt mer än jag tror, som vanligt. Jag behöver inte en till kurs eller öva på något mer – det räcker ändå 😉 Känner du igen dig?

Vad kan jag förbättra?

Naturligtvis massor. Men jag känner mig så tillfreds med läget just nu att jag helt enkelt fuskar på den här punkten idag.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts