Bullet Journal vad är det Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Måndag – oktober är här!

Idag delar jag med mig av mina planer för oktober och en glimt av den sista 90-dagars perioden av 2018. Häng med när jag planerar min vecka.

Bullet Journal oktober Westerberg Ekonomisk PT

När det blir ny månad så har jag som rutin att utvärdera den förra månaden och att se över mina mätpunkter. Jag noterar antal besökare på bloggen, följare & engagemang på Instagram och se även över mina inkomster och utgifter. En jämförelse med månaden innan visar direkt om jag är på väg mot mina 90-dagarsmål.

Sista september är tre avslut på en gång.

sista dagen på veckan – se gårdagens utvärdering här
sista dagen på månaden – dags att checka av mätpunkter
sista dagen på min 90-dagarsperioden juli-sept – dags att sätta nya mål för resten av året

Som du förstår så är det här en guldstund för en planeringsfantast som jag. Men det måste finnas ett syfte med att planera. För mig är det ett sätt att jobba mer fokuserat och att inte lägga tid och kraft på fel saker. Det här i kombination med min ideala vecka gör att jag hittar balans i livet.

Ett hållbart liv och företagande är mitt mål

Hur går mina tankar om de kommande perioden?

Oktober kommer att bli en lugn månad med fokus på att öka läsarna här på bloggen. Så om du gillar det jag gör, dela gärna med dig så att fler hittar hit.
Instagram är en favoritkanal som jag lägger mycket tid på. Det ingår i mina dagliga rutiner och kommer att fortsätta göra det även under oktober. En överraskning som jag tror att du kommer att gilla har jag planerat till slutet av månaden men den kommer du att få höra mer om under veckan. Nyfiken? Det kommer att bli riktigt kul. Det kan jag lova.


Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att att medverka som assistent på grundutbildningen i NLP som anordnas av A2U. Jag har sett fram emot detta sedan jag fick klartecken. Utbildningen är 16 dagar lång och jag får nu följa gruppen ända till deras examen i vår. Det kommer att bli en grym erfarenhet.

Den här veckan har jag tre huvudfokus.

  1. Assistera vid NLP Business Practitioner i Danderyd
  2. Slutföra planen för 90-dagarsperioden oktober-december
  3. Att besöka Rättviks Marknad till helgen

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !

Måndag. Skrivande dag med lite ekonomijobb. Åker till Stockholm på kvällen för att vara redo på tisdag morgon.

Tisdag.-Torsdag Assistent på NLP dag 1-3, say no more 😉

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan blir det inget mer än det. I övrigt avkoppling och vila.

Lördag & Söndag En tur till Rättviks Marknad om vädret tillåter. I övrigt har vi inga planer alls. Det går bättre och bättre att göra ingenting.

Vad kan du göra på 3 månader?

Lång tid kvar av 2018? Ja både och. 90 dagar är en perfekt period att ta tag i något som du drömmer om eller vill slutföra innan året är slut. Lagom kort för att överblicka och lagom långt för att hinna uträtta storverk.
Så min fråga till dig är,

-vad skulle du vilja göra under resten av året om du fick drömma fritt?

Vad är isåfall det första steget?

Vad kan du göra redan nu i oktober?

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts