Bullet journal – oktober kattens tema

Mjukt och avslappnad precis som katten går jag in i oktober i min Bullet Journal. Häng med och kika på upplägget och en och annat kattbild.

Mitt upplägg

Jag använder mig av ett uppslag inför varje ny månad, ett uppslag per vecka och däremellan dagliga noteringar som kan variera i antal sidor beroende av mina anteckningar. Sen gör jag sk kollektioner på olika projekt eller ideér, ett sätt att samla mina noteringar.

Idag delar jag med av oktober månads upplägg.

Oktober fick ett katt-tema 😉

Inte så mycket text den här gången utan mer av det visuella slaget. Men först en förklaring. När jag startade med Bullet Journaling för 2,5 år sedan var det mycket washitejp och klistermärken. Numera är det mer egna kurmelurer men ibland vill det bli lite annorlunda. Som den här månaden.

Jag köpte vid något tillfälle ett ark klistermärken med katter. Katten är mitt favorithusdjur och hemma hos oss bor katten Smulan, 13 år som styr oss med hjärnhand. Hon bestämmer var i vår stora säng vi får sova osv. Du som har katt vet precis vad jag pratar om. Så oktober blir kattens månad i min Bujo.

Månadsupplägget från förra månaden funkar bra. Lite renare och en enkel tracker som håller koll på det jag behöver se över. Mina hästar, rörelse och min morgonrutin. Inte en massa text utan en överblick av månadens dagar.


Två specialsidor får följa med från september. Funktionen med att planera mina blogginlägg fungerar bra. Lika så min sida med ett ord om dagen. Den här månaden om ett hållbart liv. Dagens ord blev tillstånd. Nu väntar 30 ord till.

Bullet Journal oktober med katttema

De sista bilden blir månadens projekt som jag ser fram emot. Ännu lite dolt innan jag lyfter på locket.

Läs om Bullet Journal varje tisdag

Välkommen till min serie om B & B – bullet & business. Varje tisdag kommer jag att berätta och visa hur jag använder systemet i min vardag. Mitt upplägg bygger på min filosofi ur boken Bygg ditt drömföretag med kreativ inspiration från mängder av lästa inlägg på bloggar och Instagram och YouTube.

Jag och min Bullet Journal

Bujo är egentligen mer en teknik än en speciell bok. Precis som i allt annat så kan det utvecklas till en materialsport men det behöver inte vara så. Jag använder en bok av märket Leuchtturm1917 dotted (prickar istället för rutor) naturligtvis är den oftast grön men den finns i regnbågens alla färger. Pappret är 80g (i min bok) lite blankt och därför alldeles utmärkt för en svart tuschpenna. Den är mitt basverktyg. Jag använder oftast en svart penna från Faber Castell, PITT artist pen storlek S (3 mm). Men vad du behöver är egentligen en vanlig anteckningsbok och en penna. Sen utformar du systemet som det passar dig. Vill du botanisera bland det stora utbudet så har Tidformera massor att välja av.

    • Har du testat Bullet Journal?
    • Vad tycker du?
    • Vad vill du veta om ämnet?

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts