what ever it takes Ekonomisk PT kicki Westerberg

Söndag – what ever it takes

Precis som en gammal schlager, what ever it takes, I will do it all for you.

what ever it takes Ekonomisk PT kicki Westerberg

Att bestämma om. Att ändra sig. Att känna efter. Att lyssna inåt. Att vara kongruent. Motsatsen till kongruent är inkongruent. Det betyder att du känner inombords att något inte är helt ok eller att du inte är riktigt överens med det beslut du har tagit eller ska ta. Jag har blivit så mycket bättre på att lyssna på mina signaler och säga ifrån. Lyssna inåt har jag alltid varit bra på men att sedan agera på känslan har det varit si och så med. Speciellt när det har varit andra inblandade som kanske kunde bli ledsna/besvikna/arga om jag inte hängde på. Du kanske känner igen känslan av att, ok jag gör väl det ändå. Men bara för att inte göra andra besvikna.

It´s all in my head

Konstigt nog fanns besvikelsen ofta i mitt eget huvud. JAG som tror att du ska bli besviken trots att JAG inte ens har frågat dig. Numera så frågar jag, men även om jag får ett svar som bekräftar mina tankar om hur du känner så händer det att jag säger ifrån. För min egen skull. För att det är viktigt för mig. Eller oviktigt och något jag inte vill lägga energi på.

What ever it takes

Så det är ok att ändra sig, det är ok att bestämma om, det är ok att vara lite obekväm. Ibland är det just det som behövs för att känna hur lugnet lägger sig i magen. Hur fjärilarna somnar och det röda stoppljuset slår om till grönt.

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 28 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick, ett av privat karaktär och två jobbprojekt. (Du hittar måndagsinlägget med passionen som drivkraft här). Att inspireras av SM tävlingarna i Borlänge, att blogga enligt min plan och att påbörja inspelningen av min freebie (gratisprodukt)

Vad har varit bäst under veckan?

De fantastiska tävlingarna i Borlänge som ger mig inspiration för att lägga upp en träningsplan och ett långsiktigt mål att delta i nästa års SM med min Reimar. Vi har kapacitet men behöver rida ihop oss ännu mer. Alltså ett TTT-mål (triggande, tidssatt och tydligt) Precis som ett riktigt bra mål ska vara.

Även vädret får sig en släng av sleven och konkurrerar om veckans bästa. Jag kommer inte ihåg att jag upplevt en sommar som denna.

what ever it takes Ekonomisk PT Kicki Westerberg

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

1 → SM OK

2 → bloggplanen OK

3  → min freebie, nehej då inte gjort ett smack

Vad hindrade mig?

Egentligen ingenting mer än värmen. Om jag nu kan skylla på den. Men här handlade det nog mer om en oförmåga att komma till skott. Jag insåg i mitten av veckan att jag behöver stanna upp och helt enkelt inte göra så mycket mer än att vara ledig. Så projekt 3 får hänga med på tankestadiet några veckor till innan jag plockar upp den igen. “what ever it takes”

Vad har jag lärt mig?

En lärdom som inte är ny men som jag får möjlighet att påminna mig om genom den här söndagsutvärderingen. Att inte se det saker som ett misslyckande utan som feedback till mig själv. Att vara flexibel och att ge mig själv feedback gör att ingenting blir så allvarligt.. Det behövs bara en annan väg framåt. Kanske vi ett annat tillfälle.

Vad kan jag förbättra?

Förbättringspotentialen den här veckan ligger helt på den tekniska hästbiten så jag ska inte trötta ut dig med det här. Men jag har skrivit några sidor i min träningsdagbok med saker att finlira och öva på. Det ser jag fram emot.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts

6 Comments

  1. Jag har skapat min bullet journal tack vare dig. Jag tar också med mig att låta söndagen vara en dag för reflektion över veckan. Gillar ditt härliga skrivsätt varvat med fakta och personliga reflektioner.

  2. Härligt Anethe, känslan är viktigt oavsett plus eller minus !
    Ha det fint du med 🙂

  3. Så kul Yvonne 🙂 det gör mig superglad. Lycka till med DIN bullet journal !
    Dela med dig hur det går när du kommit en bit. Ha en superfin söndag

  4. Tack fina du!
    Den inre kompassen är viktigt, det gäller att ställa in den rätt 🙂

Comments are closed.