5 frågor i din bulletjournal ekonomisk PT Kicki Westerberg

5 frågor som ger dig framgång

Tänk om du kunde starta din vecka på allra bästa sätt, ständigt förbättra dig och lära dig av det du gjort. Inte omöjligt alls, testa mina 5 frågor för framgång som är superenkla och sååå användbara. 

“utvärdera mera” är en devis som jag gillar att dela med mig av. Jag pratade i förra veckan om att utvärdera året som gick innan du går vidare och sätter planen för det nya. Idag handlar det mer om den kortare formen av utvärdering. Den som jag gör varje vecka närmare bestämt på söndagen.

Planering av veckan, på söndagen, som en start för fokus. Rutinen passar mig perfekt. Jag undviker att jobba på söndagar om det inte är akut, men just den här lilla planeringsstunden är både helig och viktig för mig.  Den samlar mina tankar inför veckan, den ger mig feedback på vad som funkade och på det jag måste förändra för att nå ända fram.

Bullet Journal, vad är det?

Om du följer mig på Instagram så har du sett att jag är en fan av Bullet journaling. Kombinationen av ett analogt och ett digitalt planeringssystem är helt rätt för mig. Bullet Journaling skapades av Ryder Caroll men har under åren utvecklats till en hel community över världen. Fyllt av ritade blommor, handtextade budskap och ett superflexibelt planeringssystem. Är du nyfiken så kolla in originalet, där finns inga blommor eller färger. http://bulletjournal.com/ Bara ett smart analogt system som du kan göra till ditt eget. Nog om det, varje vecka gör jag en ny veckoplan och då har jag fem frågor som jag ställer mig.

5 frågor i din bulletjournal ekonomisk PT Kicki Westerberg

5 frågor för feedback

Här får du ta del av  dem, de funkar lika bra i din dator, din vanliga almanacka eller något annat smart stället där du trivs. Vitsen med dem är du ska lära dig något genom att titta bakåt innan du går framåt. Tilläggas bör att jag bestämmer mig för 3 saker som är viktigast under de kommande veckan. Dessa är en mix av privat & business, precis som livet i övrigt. Det kan vara frestande att bara ha jobbsaker på din lista men risken finns då att du “glömmer” vad som verkligen är viktigt för dig. Av den anledningen skriver jag ner 3 saker som om jag inte får något annat gjort under veckan ändå får mig att vara nöjd med det jag åstadkommit. Här kommer frågorna,


👍 Vad har varit bäst under veckan?⠀
✅ Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?⠀
🚧 Vad hindrade mig? ⠀
👌 Vad kan jag förbättra? ⠀
💚 Vad har jag lärt mig?⠀


Så vad var bäst hos mig under veckan som gick? Naturligtvis min examen i NLP, den påbyggnadsutbildning som jag lagt ner mycket tid på under hösten 2017 och våren 2018. A2U är den utmärkta utbildaren. Nu är det klart, en resa som har givit mig massor av personlig utveckling, fantastiska verktyg och kunskap att dela med mig av till dig. Ett riktigt kanonträningspass på min fantastiska häst Reimar från Stensäter hörde även det till det jag noterade. Och vardagligt mys med mina nära. 

5 frågor som sätter fart på ditt företag ekonomisk PT Kicki Westerberg

Vad hindrade mig?

Så veckan har varit riktigt bra men den har även haft sina svagheter. Tid ⏰ är en sådan. Många superbra möten med kunder och samarbetspartners men lite för lite tid för “arbete” om du förstår vad jag menar. Det här är min svaghet som jag jobbar med och som ändå har blivit “så mycket bättre” Konsten att sätta av tillräckligt med tid för att bara jobba, dvs producera. ⠀

Så på förbättringssidan står ett hårdare tag om “obokad tid” som är avsatt till produktion. Men som vanligt, även 2 mm är ett steg framåt. Huvudsaken är att vi ( du och jag) tar lärdom och ger oss feedback. Så kan vi göra om och göra rätt.

Så ställ dina 5 frågor för framgång – det kan göra större nytta är du tror.


Ta hand om dig!

Jag sänder live på min FB sida Ekonomisk PT, varje fredag 10.00 Där kan du höra mer om mig och det jag vill lära ut till dig.

Similar Posts