En ny 90 dagarsperiod med Ekonomisk PT

Söndag – en ny 90 dagarsperiod

Inför varje ny 90 dagarsperiod ser jag över mina mål, vad jag åstadkommit och om jag är på rätt väg. Men just idag så myser jag mest och njuter av midsommarhelgen. Men i min hjärna så går tankarna för fullt. Jag tänker bra när jag vilar. Häng med mig på ännu en söndagsutvärdering.

En ny 90 dagarsperiod med Ekonomisk PT

Läser i min Bullet Journal inför det här inlägget. Går igenom det jag jag skrev inför 90 dagarsperiod nr 2, april-juni. Att utvärdera det jag åstadkommit sedan dess ligger till grund för de beslut jag tar framåt. Mitt övergripande mål för min verksamhet Ekonomisk PT är ett omsättningsmål dvs antal kronor per år. För att klara detta så måste jag ha en tillväxt på kundsidan. Den mäter jag i följare i sociala medier, tillväxt på min e-postlista och läsare på min blogg. Vill du läsa mer om hur jag tänker här så hittar du mitt inlägg om strategikartan här. Strategikarta en väg till framgång

Här är några av mina mål för 90 dagarsperiod 2:

 • öka antalet följare på Instagram till 1 000 st den 30/6
 • sälja passiva produkter för 7 000 kr per månad den 30/6
 • ny plan för PR & sociala medier den 30/4
 • jag ökar min e-postlista med 150 personer/månad den 30/6

Under veckan har jag sett över vilka mål jag uppnått under perioden och funderat över hur det ska se ut framåt. Instagram är inte långt i från 1000 nu. Där är jag supernöjd med min nya strategi med mindre antal inlägg men med mer interaktion med dig som följare. Följ mig gärna på Instagram – titta in och säg hej!
Mina passiva inkomster har jag inte lagt tillräckligt med krut på. Redan nu vet jag redan att det ska vara en av nästa periods projekt, Min nya plan för PR & sociala medier är jag nöjd med, lite nya bildstilar och ett förändrat tänk har givit bra resultat. Tanken inför nästa period är att vara lite ”smalare” och mer fokuserad. Det behöver jag.

En ny 90 dagarsperiod med Ekonomisk PT

På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 25 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Att förbereda och fira mIdsommar, att påbörja planeringen för den 90 dagarsperiod som kommer, juli – september, Sen körde jag igång mitt arbete att få bloggen att växa. Det är ett stort projekt men den här veckan räknade jag med att lägga upp en plan för de kommande veckorna och att påbörja en strategi för hur jag ska sprida bloggen.

Vad har varit bäst under veckan?

Otvivelaktigt min härliga midsommar i Dalarna med familjen. Mina barn, barnbarn och mina föräldrar gjorde dagen till en riktigt höjdpunkt. I vår by firas det traditionellt som bara den. I normalfallet är det ca 45 bofasta och många fritidsboenden som kommer på helgerna men när det vankas midsommar då formligen exploderar det. På festplatsen vid Amungens strand reser vi stången under ledning av radioprofilen Mats Ingels. Efteråt så bjuds det på kaffe i den stora Vildmarkspuben som byn har för fester, danser och bröllop. Att njut av ledighet tillsammans med  dem jag älskar, kan det blir bättre.

Dalarna = Midsommar…

En ny 90 dagarsperiod och midsommar med Ekonomisk PT

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Jo tack riktigt bra, Ett avslutat och två påbörjade.

Vad hindrade mig?

Lite tidsbrist kanske, eller bara ett konstaterande att dygnet har 24 timmar. Jag har påbörjat de båda projekten men kanske inte hunnit så långt som jag tänkt mig men igång är jag, det är huvudsaken. Varje vecka påminner jag mig om att kreativitet behöver luft och tid. Det är så lätt för mig att glömma bort.

Vad har jag lärt mig?

Den personliga reflektionen är att när jag öppnar mitt hjärta helt utan förbehåll och låter mig flyta med så får jag mångfalt tillbaka. Kärlek har en tendens att växa med behovet. Bara att njuta och vara tacksam, och det är jag.

Vad kan jag förbättra?

Som vanligt, potential finnes. Men den här veckan är jag nöjd. Jag gjorde det jag kunde med det jag hade. So far so good!

I morgondagens inlägg sätter jag tonen inför nästa 90 dagarsperiod. Häng med mig då.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Similar Posts

10 Comments

 1. Jag håller helt med dig om att man ska fokusera med mål som är inom snar framtid och utvärdera resultaten av dessa. Jag arbetar själv med kortsiktiga delmål och återkommande avstämningar.

 2. Tänk att det gör det hela så mycket lättare att ändra kurs om något går tokigt.
  Håller helt med dig Johan 🙂 Ha en fin söndag!!

 3. Nytt mål med mitt företagande är nu uppnått, det är att vi båda ska kunna leva på det. Iom vår livsstil med att bo i en husbil har vi påbörjat resan med att minimera utgifterna. För det är där den stora puckeln är. Att sänka sina kostnader skapar ett härligt, rikt och fritt liv, tycker vi 🙂 Lägger till dig på IG (jag heter Webbtanten där).

 4. Så kul Anna, jag gillar verkligen att möta alla som väljer SIN livsstil. Superinspirerande, blir spännande att följa dig med. Och visst har du rätt kostnaderna är en framgångsfaktor för frihet. Lycka till !!

 5. Tack för det Madeleine, det första stora steget är att säga eller skriva ner sina planer. Sen rullar det på!
  Och visst Dalarna är bäst!!

 6. Härligt Kicki! Kul att du väljer att vara mer personlig 🙂
  Hålla med dig om att söndagar är en toppendag för reflektion och framåtblick. OCH att vara här och nu …

  Ses här igen!

 7. Absolut Malin
  Jag slits mellan vilodag och kreativ söndag. Men jag tror att mixen passar mig bäst. Kul att se dig här 👍

 8. Coolt – så målmedveten du verkar, bra struktur och strategi, och generös i både din återkoppling till dig själv och hur du delar med dig av tips och tricks som egna erfarenheter med oss. Tack!

 9. Tusen tack Helena, så roligt att du gillar det!!
  Det är kul att få dela med sig, lycka till med ditt drömföretag och det som är riktigt viktigt för dig!!

Comments are closed.