Kicki Westerberg - utvärderar veckan

Söndag – när det pirrar i magen

När jag utvärderar veckan den här söndagen så pirrar det i min mage. Av förväntan och lite rädsla. Så vad hände under min vecka och vad har jag lärt mig?

Kicki Westerberg - utvärderar veckan

En utmaning står för dörren. Att hitta rätt personer till mitt team inför 2019. Under de senaste åren har jag lärt mig att samla ett gäng av de bästa omkring mig. I alla fall när det gäller min ridning. Jag har byggt upp ett team av riktigt bra instruktörer, en bra hovslagare, massör och veterinär. Att ha kompetenser i min närhet som jag kan samarbeta med långsiktigt är något jag gillar. Det kräver i sin tur att jag sätter mål och vet åt vilket håll jag är på väg.

Dags att steppa upp inför 2019

I mitt företag så har jag varit själv under de år jag har byggt upp min  Ekonomisk PT del. Sommaren 2016 tog jag in min assistent Ulrika som sedan dess har hjälpt mig några timmar varje vecka. Men nu tänker jag om inför nästa år och en av veckans projekt har varit att påbörja jakten på lika bra team medlemmar som jag har i min ridning.

Men jag har funderat och snackat runt inför min utmaning. Hur ska jag hitta personer som jag vet att jag blir nöjd med och inte behöver peta deras uppgifter för att det ska blir som jag tänkt. Svaret fick jag på konferensen i London för två veckor sedan.

Anlita de som är så bra att du backar direkt och inte vill peta i deras jobb. Experter alltså.

Att få mängder av positiva vibbar i retur är grymt kul. Så i måndags startade jag jakten på medlemmar i mitt team för 2019. Jag söker en fotograf, en copywriter, någon tekniskt begåvad på SEO & WordPress, en grafisk designer, videoredigering mm. Om du är intresserad så hör av dig till mig via FB eller min mejl kicki@kickiwesterberg.se


På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 46 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Det stora gensvar jag fick på mitt upprop efter medarbetare till mitt team för 2019 i kombination med en fantastisk träningshelg med min Reimar. Business & pleasure i en bra kombo 😉

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

1) att se över mitt team inför 2019 OK arbetet pågår
2) rida kurs på Reimar kursen pågår i skrivande stund
3) lägga in micropausar mellan möten och uppgifter
Nja både och får jag väl säga

Vad hindrade mig?

Har haft mina micropausar i åtanke under hela veckan. Blev inte alltid som jag tänkt men mer än om jag inte tänkt alls. Bra va.

Vad har jag lärt mig?

Oj, en mängd saker under veckan. Ridteknisk många bra små saker som gör stor nytta. Företagsmässigt och privat påminner jag mig om att det är alltid bättre att säga saker rakt ut om du vill att andra ska förstå dig. Inte lita på tankeöverföringens kraft. Men visst vore det praktiskt.

Vad kan jag förbättra?

Att säga ifrån vissa uppdrag/uppgifter och prioritera det jag är riktigt bra på kan jag förbättra och det ska jag göra. Men det är ett långsiktigt arbete som i mitt fall kallas delegera.
Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts