hello London here I come

Måndag – hello London here I come

En helg i London med Patricia står på mitt program. Men en hel del annat som måste göras innan jag åker så häng med när jag planerar min vecka.

hello London here I come

Reflekterar över veckan som gått och min träning Ditt bästa 2019. Så kul att se den utveckling som de 50 deltagarna delat med sig av. Jag är så tacksam att jag får leda gruppen och ta del av deras planer. Det här är nog ett av de roligaste eventen på hela året. Jag kommer att göra någon form av repris innan jul för de som inte hade möjlighet att vara med den här gången. Deltagarna har fått en uppgift varje morgon under 5 dagar, vissa har satt igång direkt och andra har väntat till kvällen.

Grymt inspirerande har min vecka varit.

Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att komma en bit framåt i min egen plan för 2019

Den här veckan har jag tre huvudfokus.
1) göra ett antal bokslut (från förra veckans lista)
2) jobba på planen för mitt bästa 2019
3) avsluta med London & Youpreneur Summit

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !

Måndag. Bokslut, ekonomi & lite till ekonomi. Inte kreativt skrivande som jag brukar starta veckan med. Avslutningsvis ett möte med hovslagaren för att få på vinterdojjor. Det behöver min bil med. Så tid måste bokas.

Tisdag. Möte med ALMI & Nyföretagarcentrum. Ingen ordning på min ideala veckan här heller. Men ibland får man göra avsteg för att bli klar. Klämmer in lite bokslutsjobb den här dagen med.

Onsdag. Tro det eller ej…. Mera bokslut. Men efter den här dagen bör det vara klart om jag har räknat rätt. Får belöna mig med träning med hästen på eftermiddagen.

Torsdag. Äntligen får jag fokusera på mina Mastermind deltagare som har sitt 5:e möte för hösten och träffa min coach för att bolla min plan för 2019. Det ser jag fram emot.

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Den här veckan blir speciell då jag tar flyget från Västerås till London där jag möter min vän o kompanjon från Entreprenörsliv Patricia Erlandson. Vi landar på varsin flygplats och sammanstrålar på hotellet i centrala London.

Lördag & Söndag. Inspiration om mesta inom onlineföretagande ska det bli. Konferensen Youpreneur Summit i London arrangerad av Chris Ducker är fullbokad sedan länge. Föreläsningar inom alla tänkbara områden. Mycket att lyssna på och mängder av input till vår podcast. Vila det får jag göra nästa vecka.

London vad har du mer att bjuda på?

Tyvärr hinner vi inte med så mycket mer än att hänga på konferensen men god mat & prat ska vi väl hinna med. Och lite fotografering i London miljö.

Jag hoppas att allhelgonahelgen ger dig lugn och ro.

Det får jag ta igen när jag kommer hem.

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts