Kicki Westerberg Youpreneur summit London

Måndag – med målet i sikte

Summerar en fantastisk helg i London med massor av inspiration. Läs mer om mina tankar när jag planerar min vecka.

Tidig morgon, måndag. Sitter på hotellrummet och väntar på att ta T-banan & tåget till flygplatsen. Tänker på alla intryck och ideér som rör sig i mitt huvud. Du vet säkert hur det är. Du har varit på kurs och är superpeppad och redo för förändring. Väl hemma sitter det i några dagar, veckor men sedan är du återigen i samma läge.

Men så slår det mig.

Det är mitt liv ,min business och det finns ingen annan som kan varken göra eller bestämma någonting åt mig. För mig handlar det mycket om att bestämma mig. Satsa ännu mer på ett spår. Om kärlek var lördagens tema så handlade mycket av gårdagen om att tjäna pengar på det du gör. Helt i linje med det jag står för. Det handlar mycket om att inte krångla till det utan bestämma sig och köra. Hänger du med mig till London nästa år? Youpreneur Summit 2019

Så vad är ditt stora mål för 2019 och hur ska du ta dig dit?
Kanske är jag den som ska se till att du tar action?

Kicki Westerberg Youpreneur summit London


Veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig just den här veckan?

Det viktigaste för mig den här veckan är att slutföra de projekt med bokslut som jag dragit med mig under tre veckor nu.

Den här veckan har jag tre huvudfokus.
Göra klart mina bokslut
Hitta tillbaka till min ideala vecka
Umgås med min familj

Så här resonerar jag. Om jag bara får de här tre projekten i hamn, (och ja, de är projekt eftersom de har mer än en uppgift i sig) så här jag supernöjd. Fördelen med att fokusera på tre saker är enorm för mig istället för att ha en enorm TODO lista där jag bara hinner bocka av en bråkdel. Sen har jag en lista av mindre rutinuppgifter som jag gör varje veckan, tex betalningar av räkningar, fakturering, inlägg i sociala medier. Tanken är att jag ska få in allt i ett system framåt.

Så här ser min vecka ut !

Måndag. Resdag från London. Blir en hel del skrivtid (som nu) så här kan jag förbereda flera av veckans inlägg.

Tisdag-Onsdag Lite egenvård står på schemat samt den där punkten som jag dragit med mig under några veckor nu. Har du någon sådan punkt hos dig?

Torsdag. En mötesdag utan möten. Ja det händer vissa veckor. Så dagen är min och jag bestämmer under veckan vad jag ska lägga den på.

Fredag. Fredagar är mina obokade dagar.. Det enda utåtriktade jag gör är att sända live på min FB sida Ekonomisk PT sen tar jag rätt på det som behövs avslutas, efter det så gör jag det som fyller mig med energi. Punkt.

Lördag & Söndag. Obokade dagar som ska användas på bästa sätt.

Så vad är ditt stora mål för 2019?

Testa att skriva ner det som verkligen är viktigt för dig under nästa år och vad du inte ska göra. En sk “not to-do lista” Så mitt tips till dig är att ta ett djupt andetag, fundera över vad du vill. Fokusera på det och kom ihåg, nästa vecka är en ny vecka.

Jag önskar dig en bra vecka, hur ser din ut?

Vilka är dina tre viktigaste fokusområden?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts