Söndag – att modellera framgång

Dags för mig att utvärdera veckan. Om du fick modellera framgång. Vilken förmåga skulle du vilja lära dig? Att leda andra, att driva företag, att föreläsa, att spela golf eller lösa konflikter. Tekniken har använts framgångsrikt både inom idrott och business.

En intensiv vecka till ända. En spännande område inom NLP är vanan att modellera framgång. Det betyder att du studerar de mest framgångsrika inom ett visst område och skapar ett slags recept för framgång.

Under veckan har jag varit assistent på den grundutbildning i NLP som jag själv gick 2015. För att lära mig mer om pedagogiken har jag valt att göra det genom att studera några av de allra bästa inom området. Mina egna lärare Anna Ramberg & Christina Ahlerup som driver företaget A2U, läs mer här om du är nyfiken.
(NLP består av framgångsrika strategier, modeller och verktyg för utveckling och kommunikation.) Den här veckan har gruppen fokuserat på ett coachande ledarskap. Jag ser redan fram emot nästa gång i slutet av november.

att modellera framgång NLP

Att ständigt lära och utvecklas är något som ger mig energi. Att få jobba med människor som vill förändras både i sitt liv och företagande är det jag brinner för.

Drömmer du om förändring? Om ett nytt liv och en ny inriktning? Kanske är det dags att ta steget nu? Kanske är det nu det händer.

En bit mot förändring är att ta steget mot Ditt bästa 2019 tillsammans med mig. Förra årets succé är tillbaka. Häng med oss och planera för ett hållbart företagande på alla plan. Anmäl dig idag och säkra din plats till ett superlågt pris.
99 kr inkl moms tom 7 okt (ord 249 kr) Priset stiger för varje vecka. Det här ingår.

  • Arbetsbok – Ditt bästa 2019 i PDF format
  • FB grupp med träning & livesändning 22-26 oktober

Du får allt du behöver för att planera 2019 i ditt företag och vara redo för ditt bästa år hittills.

ANMÄL DIG HÄR

På söndagarna möter du mig lite mer personligt här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 40 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Att få ta del av den kunskap och erfarenhet som Anna & Christina har. Som en bonus fick jag och mannen besöka vinnarcirkeln på Solvalla då vår travhäst Dame Dream vann ett lopp. Så dubbelt bäst den här veckan.

anna ramberg kicki westerberg Christina Ahlerup

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Assistera vid NLP Business Practitioner i Danderyd    Japp
Slutföra planen för 90-dagarsperioden okt-dec    OK klart
Att besöka Rättviks Marknad till helgen    Nej där gick gränsen

Vad hindrade mig?

Marknaden fick klara sig utan mig. Veckans utmaningar tog mina krafter så helgen fick bli mycket lugn.

Vad har jag lärt mig?

Oj oj, det går inte att räkna upp här men jag kan lova dig att jag fått mängder av tankar och inspiration med mig.

Vad kan jag förbättra?

Massor, hela tiden. Att ständigt ge be andra om feedback eller att ge mig själv den och sen använda den till förbättringar är något som bygger framgång på alla plan. Jag använder strategin både privat och i mitt företag.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts