Söndag – när bitarna faller på plats

Har du varit med om att under en tid få en mängd ledtrådar och spår till dig? Du förstår inte riktigt vad som menas men rätt som det är så faller bitarna på plats.

när bitarna faller på plats - söndag med Kicki Westerberg

Du börjar se mönstret, nya insikter droppar in nästan hela tiden, de är små men en klar och tydlig del i något större. Den här veckan det har varit så för mig. Inte helt lätt men ändå oundviklig. Nödvändig. Ett faktum. Just nu är inget klart men en stor process har startat.

Jag har jobbat aktivt med mitt budskap utåt som kommer att förändras bara för att det är en nödvändighet för mig. Mina kreativa sidor som var anledningen till mitt uppbrott pockar på och vill fram ännu mera. Att jobba på med en visshet att när det är dags så faller bitarna på plats. Det är en stor trygghet.


På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 37 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick.

Vad har varit bäst under veckan?

Den starka känsla invändigt som säger att jag är på helt rätt väg. Om än något krokig ibland.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

  1. Att förbereda viktigt möte    –>  Japp
  2. Att jobba med mitt budskap   –> Yes
  3. Min surdegsvecka   –>  Jajjamen

Om missade surdegen (som inte handlar om bakning, och är nyfiken så hittar du det här.
Att ta hand om en surdeg

Vad hindrade mig?

Hindren var av mer osynlig art, det där som kallas livet och som alla får rätta in sig efter. Mer en notering än något att reta upp sig på.

Vad har jag lärt mig?

Att lita till min intuition, jag vet att den oftast pekar mig i rätt riktning. Den här veckan har jag fått ännu mer bevis för att det är så.

Vad kan jag förbättra?

Just nu fungerar min idealvecka så himla bra för mig. Men den är under finjustering hela tiden. Nyfiken på vad jag pratar om?
Här hittar du två inlägg där jag förklarar mera.
3 steg mot den perfekta arbetsveckan
Den ideala veckan

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!

Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Similar Posts

2 Comments

  1. Tack Lena!
    Ja det är en skön känsla. En känsla av trygghet på ett sätt, en visshet och en tro på att det jag behöver kommer till mig. Jag önskar dig en riktigt fin vecka //Kicki

Comments are closed.