Så får du ett mindset för action - Kicki Westerberg - Ekonomisk Pt

Så får du ett mindset för action

Du kan ha många fungerande delar i ditt företag. Marknadsföring/sälj, ekonomi, inköp & leveranser. Även om dessa fyra delar fungerar så kommer du ingenstans om du inte gör något, så därför tycker jag det är viktigt att titta på den femte delen – ett mindset för action – det vill säga din egen förmåga att komma till skott.

Så får du ett mindset för action - Kicki Westerberg - Ekonomisk Pt

Välj din väg och gör det nu.

Första veckan i augusti, nästan höst (om vi bortser från vädret)
Fem månader kvar av året och…..

Du ser omkring dig, du funderar över vad det blev av dina planer. Kanske kommer du fram till att din insats under våren var precis så bra som du tänkt.
Eller så var det precis tvärt om.

Oavsett vilket, det är dags att sätta fart nu. Dags att välja riktning, staka ut höstens karta och bestämma dig.

Om du känner igen dig i beskrivningen så kommer här fyra frågor till dig som hjälper dig att sätta tonen för resten av året.

Vad är viktigast för dig att åstadkomma under hösten?

Nu menar jag verkligen verkligen viktigt. Du vet det är som kommer att vara en hävstång för dig och din verksamhet. Vad behöver hända?

Vad behöver du tjäna under resten av året för att nå dina mål?

Har du koll på dina ekonomiska mål? Har du några ekonomiska mål? Eller kör du bara på. Det är inte försent att ta ett grepp om 2018.

Vilket utbud av tjänster eller varor ska du erbjuda?

Rätt mix är en framgångsfaktor både för dig personligen och i ditt företag. Att erbjuda produkter som du tjänar bra pengar på, som funkar arbetsmässigt och som ger dig energi är en konst. Här kan du läsa två inlägg på temat, kundens resa hos dig och strategikartan, en väg till framgång

Vilket stöd behöver du?

Ensam är stark?? Nja, inte enligt min erfarenhet. Du blir som du umgås. Hört det förr? Vad det rent konkret betyder är att du behöver omge dig med 5 influencer (personer eller böcker, poddar) som ger dig energi, som du kan bolla med eller inspireras av.

Men det finns flera sätt, en mastermind till exempel är en bra variant. Här hittar du ett inlägg på temat stöd Att få stöd från andra


Nyckeln till framgång är att förstå ditt system, dina mål och vad dina kunder behöver.

Nyckel till framgång - Business & MIndset

Similar Posts