3 anledningar att planera för 2019 redan nu - Kicki Westerberg - Ekonomisk PT

3 anledningar att planera för 2019 redan nu

Planera för 2019, i oktober. Vad sjutton ska det vara bra för? Jag tror jag väntar till jul med det där. Är det det du hör i ditt inre? I det här inägget ska jag ge dig 3 anledningar att göra det nu och inte sen. Så hör upp.

3 anledningar att planera för 2019 redan nu - Kicki Westerberg - Ekonomisk PT

Har du satt mål för 2018? Eller har du bara jobbat på och tänkt att det blir väl som det blir. Om du satte mål för 2018, har du följt upp dem och anpassat dina strategier efter utfallet?

Oavsett vilket så tycker jag att det är dags att se över vad som hände 2018 redan nu för att kunna spika den grova planen för Ditt bästa 2019. Sen kan du återkomma och finjustera planen under jul och nyår.

Men mitt tips är – gör grovjobbet nu!

Planera för 2019 tillsammans med andra

Att planera i grupp och inspireras av andra är ett bra sätt att komma igång. Den 22 oktober startar min träning Ditt bästa 2019. Den pågår måndag till fredag och ger dig inspiration och verktyg för att komma igång.

BOKA DIN PLATS HÄR

Du får min arbetsbok Ditt bästa 2019, kunskap och pepp i en FB grupp under veckan. Boka din plats och anmäl dig här till superpriset 149 kronor inkl moms. Priset gäller tom 14 oktober sen går priset upp. Du betalar med kort, så ses vi gruppen den 22 oktober.

Anledning 1 att planera för 2019 redan nu – du är i ute i god tid.

Oktober och november är en perfekt tidpunkt att starta planeringen för 2019. Varför?
Jag vill börja med att ställa en fråga till dig. Hur många månader har året? Dumt, Kicki, säger du, tolv månader så klart. Visst, men om du väntar till januari med att planera så kommer du med säkerhet att tappa minst en månad innan du är redo. De som utvärderar sin verksamhet när året är slut eller kanske inte förrän i början av nästa år ligger ständigt efter. Fördelen med att ha genomgång inför varje nytt år är att det håller dig i fas med dina strategier så att du är redo direkt när perioden börjar. Jag gör min genomgång i god tid innan året är slut. Då kan jag rulla för fullt in i den nya med ångan uppe.

Anledning 2 att planera för 2019 redan nu – skapa en ekonomisk bas

Jag har tänkt på planen inför 2019 ett tag nu. Som det ser ut just nu så jobbar jag med en översikt av året. Den här första genomgången gör jag för att se att den mix av tjänster som jag planerar för 2019 kommer ge mig den ekonomiska bas som jag behöver för att vara nöjd.

Om jag ser att det jag tänkt mig inte räcker så har jag tid på mig att justera planen och förändra mitt utbud innan året är här.

Anledning 3 att planera för 2019 redan nu – det är KUL !

Om du som jag gillar att planera och jobba mot en vision på längre sikt så är det perfekt att starta redan nu. Du lär dig mer om dig själv och ditt företags ekonomi, du får tankar som kan bli konkreta projekt i

DITT BÄSTA 2019 (hitills)!!!

Similar Posts