en återblick september kIcki westerberg blogg

En återblick mitt i september

Så är jag igång igen, med ett bloggande av lite annan art. Men ändå av samma sort. För jag är ju jag och det är jag som är både mitt företag och mitt liv.

September är verkligen mitt i livet för mig, Det sprakar av färg och allt känns sisådär krispigt och gudomligt vackert. Iallafall de dagar som solen håller oss sällskap. Först en liten update om mig. Det kan väl vara på sin plats. Jag är den fd revisorn som en dag reste mig från mitt skrivbord och bytte riktning i livet. För mer detaljer läs mer om det här. Numera jobbar jag med saker som ger mig energi och som ger mig ett gott liv.

en återblick i september av Kicki Westerberg som startar upp den personliga bloggen igen
Med utsikt på väg mellan hem och kontor

Livet på landet är min grej

Trots att jag är uppvuxen mitt i centrala Göteborg för att i 15 års åldern flytta hemåt till mitt ursprung Gästrikland. Sedan mer än 30 år bosatt i Torsåker som ligger mitt i bergsmansland med landsbygd, gruvor och järnbruk. Historiens vagga sägs det ibland och jag kan hålla med. Just nu är det extra vackert här. Fast det säger jag varje årstid. Från mitt fönster ser jag dels mitt kontor och åt andra hållet mitt stall. Två knutpunkter som håller ihop min vardag. Jag hade tidigare ett hyreshus i tätorten Hofors där jag drev min revisionsbyrå men sedan maj 2022 så jobbar jag hemifrån i mitt lilla krypin.

Jobba online är också min grej

Tidigt var jag ute på online banan fast ingen av mina entreprenörskollegor där hemma egentligen förstod hur man kunde jobba på nätet. Då var det 2015 och idag 7 år senare så är det en livsstil som många vill ha. Så efter att ha varit udda under ett antal år så är jag nu mer av norm och det känns ju kul. För dig som vill komma igång som coach/rådgivare/vägledare så tipsar jag om ett välbesökt blogginlägg här.

Jobba hemifrån som coach – en guide i 8 steg

Vad skriver jag om?

Min blogg har sedan jag startade den 2015 handlat om att driva företag. Jag vänder mig idag speciellt till dem som hjälper andra att växa och utvecklas men oavsett vad du gör eller om du är nyfiken att prova vingarna som egen så hittar du massor av saker i min blogg. Bloggen är uppdelad i 4 kategorier större kategorier plus den personliga delen som legat på is ett tag.
Business
Human Design
Coaching
Mindset

En mogen kvinna 50 plus

Ja det är så det ser ut vid det här laget. Vid en ålder som ger både vishet och mod att gå min egen väg. I ännu mer utsträckning. Jäkligt skönt om du frågar mig. MIna barn kom tidigt i livet så numera är jag både farmor och mormor till 4 tjejer. Ytterligare en gåva, dessutom så har jag dem på nära håll. Om du undrar över vem den mogna kvinnan egentligen är så har jag och min poddkollega Dorotea Petterson avhandlat ämnet i ett avsnitt som du kan lyssna på här. Den mogna kvinnan vem är hon?

Kicki Westerberg
Så här ser en variant av en mogen kvinna ut

Att sätta igång är ett bra knep

Så nu är jag igång med den här typen av bloggande igen. September har börjat bra trots ilskna valdebatter och elkris. Många nya kunder vill jobba med mig och det tackar jag för. Lingonen i skogen växer, mina hästar lägger vinterpäls och livet på landet goes on.

Och bloggen är inte död – den har bara vilat

Vi hörs snart igen!
Vem är du som läser, kommentera gärna och tack för att du stannat till här hos mig!

Similar Posts

2 Comments

Comments are closed.