68 dagar till nyår

68 dagar kvar till nyårsafton

Hur står det till med dina planer för 2022?
Har du avslutat och påbörjat projekten som stod för dörren eller står du och stampar?
Idag blir det en reflektion av lite mer business-sort som jag hoppas ska inspirera dig till en avslutning av året. Jag tar hjälp av några reflektionsfrågor som jag gillar och utgår ifrån det som hänt hos mig sedan halvårsskiftet.

Hur tycker du att hösten har varit “so far”?

Jo, tack bra.
Och när jag tänker lite närmare så kan jag även säga riktigt bra. Det har varit ett jämt inflöde av kunder speciellt på en till en sidan (betyder enskild coaching med fokus på affärsutveckling) och det känns kul. Speciellt roligt är det att jag attraherar RÄTT kunder, dvs andra som hjälper människor att växa och utvecklas. Det är i princip fullt nu för uppstart under resten av året, endast någon plats för den som är sugen att hänga med mig under 3-12 månader.

Vackert som 17 tycker jag 🍂

Vad har gjort hösten till en bra höst, liksom?

Det finns tre saker som hjälpt mig till framgång under den här perioden.

  • En tydlig paketering av mina tjänster.
    Här tog jag ett rejält omtag och tog bort några och förtydligade och förenklade utbudet i mina tjänster, inspirerad av min egen engelska coach Gemma. Det är så lätt att bli blind för sitt eget, att ta hjälp och se sig själv utifrån är en av de bästa sakerna med att ha ett bollplank. Och det gäller ju mig med.
  • Jag kickade i gång min e-postlista igen
    Skämskudde, jag vet, men jag har känt mig så oinspirerad att skriva nyhetsbrev under större delen av våren men i somras så bestämde jag mig för att sätta fart igen. Fast på ett helt nytt och mer hållbart sätt. Jag grävde nämligen i garderoben och insåg att jag hade så mycket aktuellt material att dela med mig av. När jag paketerade om mina tjänster så blev det ännu tydligare inom vilka områden jag skulle dela med mig av inspiration inom. Öppningsgraden ligger stadigt på 50% och det kommer till och försvinner personer varje vecka. Vilket är bra för då blir det bara RÄTT personer kvar. Som dels vill läsa det jag skriver och i förlängningen köpa något som jag erbjuder.
  • Mer fokus på bloggen
    Det räcker med att säga ALGORITMER så tror jag att du fattar hur jag tänker. Lägg sedan på det där med att äga din egen plattform så blir det plötsligt mycket viktigt. Dessutom är det kul att blogga och sökmotorerna driver trafik till den här sidan på ett riktigt bra sätt. Jag har flera blogginlägg som ligger på sidan 1 hos Google och hittas av människor som vill jobba som coacher eller är nyfikna på Human Design.

Mindre bra då, du snackar ju ofta om feedback?

Visst är det så, att ge sig själv feedback och ta emot det från andra är en nyckel till en bra och hållbara business. Att lansera en längre utbildning mitt i valveckan med elkris och Putin utspel var nog inte mitt bästa beslut under det här året. Men vem hade trott att vardagen skulle utvecklas till det läge som råder just nu. Den utvärdering som jag gjorde efter lanseringens slut med de som var intresserade men inte köpte den här gången visade ett entydigt svar.
Fel timing och osäkerhet på framtiden.

Så kan det vara, och det här är saker som vi som entreprenörer måste förhålla oss till.
Nästa omgång startar iallafall den 2 februari 2023. Så det så.

Vart ät jag på väg 🚂🚂🚂

Vad vill jag förändra eller förbättra framåt?

Pst, jag ska avslöja en sak för dig. Men säg det inte till någon. Jag börjar bli ganska trött på att jobba ensam. Ensam på mitt kontor, ensam i mina projekt och ensam på mina fikaraster. Jag längtar efter att tillhöra ett sammanhang av något slag. I ett större projekt eller uppdrag av något slag. Så har du något skoj på gång eller ett tips till mig så lämna en kommentar.

Pst nr 2, jag längtar efter att jobba med en grupp inom affärsutveckling och personlig utveckling igen. Det här kan jag göra något åt ganska enkelt. Det kommer att bli en kombinerad kurs / mastermind med förinspelat material och gruppmöten med start i november. Hållbar Coach kommer den att heta. Om du vill knipa en av de 10 platserna så skriv till mig på Instagram eller mejla mig på kicki@kickiwesterberg.se så berättar jag mer.

Okej, det här var allt för idag.
Ha en fin fin vecka och berätta gärna hur din höst varit så. här långt.

Similar Posts