Kicki Westerberg Spirituell Affärsutveckling

Hur vill du leva ditt liv och bygga din business?

Vilka möjligheter ska din business ge ditt liv?⁠
Svaret på den frågan är: ALLA⁠

Ju mer jag tänker på det här ju mer står det klart för mig att det borde vara en självklarhet. Att skapa och bygga utifrån dig och din egen resa. Och jag vet, jag har jobbat med entreprenörer i 30 år nu och själv varit nästan lika länge. Som du förstår så har jag inte tillbringat så många år som anställd.

Och jag vet att det är så lätt att dras med i alla borden och måsten även inom entreprenörskapet. För att inte tala om onlinevärlden som jag varit del av sedan 2015. ⁠Följ den här strategin så blir du framgångsrik, eller gör så här. Ärligt talat, det här gör mig mest trött.⁠

Och jag lovar dig att jag har testat det mesta. Vissa saker har funkat bra ett tag och annat inte alls. Framför allt så har det inte känts som mitt. Vi snackade lite om det här i den livesändning jag gjorde på Instagram. Om att gå sin egen väg alltså. På sitt eget sätt. ⁠

Så jäkla viktigt. Och något som jag brinner för att förmedla. Min bok Bygg ditt drömföretag från 2017 har ett kapitel om drivkrafter (mitt favoritkapitel) och det är liksom grunden till det hela. ⁠

När jag försökte sätta ett namn på den den här tjänsten så hittade jag ingen bra beskrivning. Men så trillade poletten ner och det blev SPIRITUELL AFFÄRSUTVECKLING. En mix av det feminina universella och det maskulina strategiska.

Det här är för dig som vill ta med dig tanken på att låta universum, din design och energierna styra din väg framåt. ⁠

Kanske är det din väg? ⁠

Hur fungerar Spirituell Affärsutveckling

Vi startar med en längre träff, en Personlig Workshop på 2,5 timmar. Där lägger du grunden för vårt samarbete. Sen träffas vi varannan vecka eller varje månad beroende på upplägg. Du utgår från din nuvarande eller framtida business. Det här är för dig som driver eget och hjälper andra att växa och utvecklas. Vi tar hjälp av din Human Designkarta och du får lära dig att attrahera och sälja till dina kunder utifrån din unika profil.  Du får lära dig hur du kommunicerar det du står för på ett magiskt sätt så att du attraherar rätt personer till din värld. Det handlar om enkla och kraftfulla saker som du har nytta av i din business.

Du får utforska en mängd punkter:

  • Vem du är/ska vara i din business? (Vad är din Zone of Genius)
  • Vem du är menad att jobba med?
  • Vilken energi din business utstrålar? (Det som får dig att attrahera rätt personer)
  • Din energi & magnetism som binder ihop alltihop  (och som blockerar din relation till pengar när energin inte flödar fritt)
  • Vad motiverar dig i vardagen och i ditt företag?

Syna din business, bygg ett hållbart företag

Det ska va gôtt o leva…
En bra tillvaro som coach, guide, vägledare innehåller lönsamma tjänster som du trivs med.

  • Du får se över ditt upplägg, dina priser och hur du levererar det du gör.
  • Du får skapa en HÅLLBAR plan för marknadsföring & sälj
  • Du får någon som håller dig under resan
  • Du får titta på dina gränser & dina värderingar
  • Du får titta på dig och din väg

Jag handleder ett fåtal företagare åt gången. Vi träffas regelbundet och jag blir ditt bollplank och mentor. Priser från 3 400 kr per månad med avtalstider från 3 månader. Boka ett möte med mig eller ansök direkt så tar vi ett snack och ser vad som passar dig.

Spirituell Affärsutveckling™️ är för dig som vill fokusera på dig och din business under en tid med mig som din guide. Alla upplägg startar med en personlig workshop där du får syna var du står idag och måla upp bilden av din väg framåt. Beroende på upplägg så träffas vi 1-2 gånger per månad via Zoom. Du har möjlighet till kontakt med mig via Voxer och kan bolla det som dyker upp. En grundläggande Human Design läsning med fokus på din business ingår de större paketen.

Skriv till mig så hörs vi av


Upplägg & priser under 2023 (nytt upplägg kommer 2024)

Pristlista från jan 2023