Tjänster

Human Design Coaching

Det handlar om att kalibrera din kompass och gå din egen väg.  Syftet med Human Design är att varje människa ska få en möjlighet att lära känna sig själv på djupet, och få en möjlighet att bli den DU är ämnad att vara och därigenom kunna älska DIG själv – och andra.
Din resa startar här. Jag är din guide på vägen.

För mig handlar det om att ställa till rätta, att ta kontakten med det som är unikt du. Mitt långa sökande efter ett sätt att hitta en väg har landat här. På en väg där jag kan guida andra på utan att peka med hela handen. Mer av en guide som håller undan grenarna som hänger ner över stigen. Budskapet landade hos mig under sommaren 2020 och jag förstod inte orden jag skrev då förrän nu. I det tysta sker det stora. När vi stänger av så kommer klarhet. Det landar. Här. Nu. Eller sen. ⁠⁠
⁠⁠
Jag har insett att min roll är att vänta in, att vänta på inbjudan. Inte tycka på, Pusha. Eller kämpa. Bara vara stilla. Att stå i min kraft. ⁠⁠

Så vad är din väg, att initiera, att svara eller att spegla. ⁠⁠
Reflektera, lyssna inåt. Skriv till mig om du känner för det. Men framför allt. Stå i det som är unikt du. Det är en spännande resa. ⁠⁠

hur kan vi jobba ihop du och jag?

Human Design Grund

För dig som vill komma igång och leva enligt din unika design. Grundläggande läsning för dig som vill leva ditt liv på ett sätt som är mera DU.

VI går igenom din personliga karta, din typ, din grundläggande strategi och ditt sätt att ta beslut. Jag berättar mer om vad Human Design är så du behöver inte ha några förkunskaper.

Tid 60 minuter, körs via telefon, zoom eller live i Hofors.  

2222 inkl moms

Human Design Business

En påbyggnad som kräver grundläggande kunskap om din karta. Vi går igenom ditt företag ur ett Human Design perspektiv.

En specialrapport med punkter som Energimässig Branding & Marknadsföring och Företagets syfte enligt Human Design ingår.

Denna tjänst ingår även i mina längre paket med Spirituell Affärsutveckling.

Tid 2 timmar, körs via Zoom.

3333 kr exklusive moms

Human Design fördjupning

För dig som vill fördjupa dig i din egen karta. Du väljer vilken inriktning du vill ha. HD kan vara konkret och praktiskt eller spirituellt och sökande. Din kompass kommer att guida dig om vad du behöver. 

Under avtalstiden 4 månader träffas vi 3 gånger och du har(tillgång till mig via VOXER för frågor) Detta är en påbyggnad efter den grundläggande läsningen. 

4950 kr exkl moms
(du kan välja att delbetala i kassan)

Du är unik precis som du är

och du behöver inte bli någon annan, bara mer av dig själv

så här säger kunderna om mina läsningar

Vanliga frågor:

Hur bokar jag en läsning?

Använd länken här boka läsning eller knappen längre upp. Du bokar din tid och tas i nästa steg till betalningen som sker med kort. Om du vill ha faktura hör av dig så löser vi det. Då tillkommer en kostnad på 50 kr. 

Behöver jag ha några förkunskaper?

Absolut inte. Nyfikenhet och ett öppet sinne funkar bra.

Hur funkar en läsning?

Du bokar och betalar här ovanför. Du lämnar samtidigt dina födelsedata, din födelseort och tid. Jag förbereder mig innan vi ses. Du får en inspelning av samtalet om du vill (ej via telefon) så att du kan lyssna igen. Det här är början på en spännande resa. 

Hur lång är en session?

Normalt 60-120 minuter men du kan välja att boka en halvdag med mig om du vill jobba mer intensivt.

Hur långt är det mellan våra möten?

För dig som väljer att jobba längre med mig så träffas vi varannan vecka eller en gång per månad. Du får uppgifter att jobba med mellan träffarna. Du kommer att märka att det behövs tid för att testa och reflektera.

Kan jag omboka?

Det är helt okej så länge du gör det minst 24 timmar innan.

Finns det några specialpaket?

Du kan boka en halvdag med inriktning som du väljer själv. Exempel är
Relationer – partner & barn
Energimässig Branding för din business
Teamet & den nya tidens ledarskap
Bygg ditt drömföretag – HD edition med genomgång av din affärsmodell.
Anmäl ditt intresse (ej bindande) genom att boka ett samtal med mig så berättar jag mer.

Föreläser du för grupper?

Vill du att jag kommer till dig/er och pratar mer om min resa med Human Design. Samla ihop ett gäng så samlas vi live eller via zoom för en gemensam träff. Boka ett nyfiken-på samtal så pratar vi mer.

Jag vill lära mig mer om Human Design?

Min utbildning för coacher KOMPASS™ innehåller både NLP & Human Design. Nästa start feb 2023
Läs mer här

human design karta

Hallå där: Om du vill utforska din karta med mig så finns det alltid några tider för dig. En grundläggande genomgång tar ca 1 timme och du får en rapport med dig (och en inspelning om du vill) Din investering i dig själv och din unika väg är 2222 inkl moms.
Boka din tid i länken här : Läsning Grund med Kicki Westerberg