Human Design Coaching

Det handlar om att kalibrera din kompass och gå din egen väg.  Syftet med Human Design är att varje människa ska få en möjlighet att lära känna sig själv på djupet, och få en möjlighet att bli den DU är ämnad att vara och därigenom kunna älska DIG själv – och andra. Din resa startar här. Jag är din guide på vägen.

Att kalibrera din kompass

För mig handlar det om att ställa till rätta, att ta kontakten med det som är unikt du. Mitt långa sökande efter ett sätt att hitta en väg har landat här. På en väg där jag kan guida andra på utan att peka med hela handen. Mer av en guide som håller undan grenarna som hänger ner över stigen. Budskapet landade hos mig under sommaren 2020 och jag förstod inte orden jag skrev då förrän nu. I det tysta sker det stora. När vi stänger av så kommer klarhet. Det landar. Här. Nu. Eller sen. ⁠⁠
⁠⁠
Jag har insett och förstått att min roll är att vänta in, att vänta på inbjudan. Inte tycka på, Pusha. Eller kämpa. Bara vara stilla. Att stå i min kraft. ⁠⁠
⁠⁠
Så vad är din väg, att initiera, att svara eller att spegla. ⁠⁠
Reflektera, lyssna inåt. Skriv till mig om du känner för det. Men framför allt. Stå i det som är unikt du. Det är en spännande resa. ⁠⁠

Mina Tjänster Inom Human Design

Kalibrera Din Kompass - start för alla nyfikna

För dig som vill komma igång och leva enligt din unika design. Grundläggande läsning för dig som vill leva ditt liv på ett sätt som är mera DU. Eller DU 2.0 som jag brukar kalla det.

VI går igenom din personliga karta, din typ, din grundläggande strategi och ditt sätt att ta beslut. Jag berättar mer om vad Human Design är så du behöver inte ha några förkunskaper.

Tid 60 minuter, körs via telefon, zoom eller live i Hofors eller Rättvik.  

1750 inkl moms

Kalibrera Din Kompass - Fördjupning 4 månader

För dig som vill fördjupa dig i din egen karta. Du väljer vilken inriktning du vill ha. HD kan vara konkret och praktiskt eller spirituellt och sökande. Din kompass kommer att guida dig om vad du behöver. 

Under avtalstiden 4 månader träffas vi 3 gånger och du har(tillgång till mig via VOXER för frågor) Detta är en påbyggnad efter den grundläggande läsningen. 

4950 kr inkl moms för privatperson 4950 kr exkl för företagare (du kan välja att delbetala i kassan)

Presentkort - Human Design

Nu kan du kan köpa ett presentkort på en läsning eller på en rapport. Jag skickar dig det i form av en PDF inom 48 timmar.

Har du superbråttom så kontakta mig via DM på Instagram så löser vi det  @kicki_westerberg Mottagaren kan själv boka sin tid eller lämna uppgifter för sin rapport. Gäller 3 månader.

1750 kr för läsning

Special Paket & kommande inom Human Design & NLP

Halvdag - Kalibrera din kompass

En påbyggnad under en halvdag där du väljer inriktning:  > Relationer - partner & barn > Energetic Branding för din business > Teamet & den nya tidens ledarskap > Bygg ditt drömföretag - HD edition Anmäl ditt intresse (ej bindande) genom att klicka på knappen så tar jag kontakt med dig och bokar in en dag. 

Heldag - Kalibrera din kompass med Human Design & NLP

Den här dagen designar vi utifrån dig och dina behov. Kan även bokas av en grupp och ett företag. Boka ett möte så snackar vi mer.

Föreläsning i grupp

Vill du att jag kommer till dig/er och pratar mer om min resa med Human Design. Samla ihop ett gäng så samlas vi live eller via zoom för en gemensam träff. Boka ett nyfiken-på samtal så pratar vi mer.

Vanliga frågor

Du bokar och betalar här ovanför. Du lämnar samtidigt dina födelsedata, din födelseort och tid. Jag förbereder mig innan vi ses. Du får en inspelning av samtalet om du vill (ej via telefon) så att du kan lyssna igen. Det här är början på en spännande resa. 

Normalt 60 minuter men du kan välja att boka en halvdag med mig om du vill jobba mer intensivt.

Absolut inte. Nyfikenhet och ett öppet sinne funkar bra.

För dig som väljer att jobba längre med mig så träffas vi varannan vecka eller en gång per månad. Du får uppgifter att jobba med mellan träffarna. Du kommer att märka att det behövs tid för att testa och reflektera.

Använd länken här boka läsning eller knappen längre upp. Du bokar din tid och tas i nästa steg till betalningen som sker med kort. Om du vill ha faktura hör av dig så löser vi det. Då tillkommer en kostnad på 50 kr. 

Det är helt okej så länge du gör det minst 24 timmar innan.