Human Design

Coaching med Kicki

Det handlar om att kalibrera din kompass och gå din egen väg.  Syftet med Human Design är att varje människa ska få en möjlighet att lära känna sig själv på djupet, och få en möjlighet att bli den DU är ämnad att vara och därigenom kunna älska DIG själv – och andra. Din resa startar här. Jag är din guide på vägen.

Att kalibrera din kompass

För mig handlar det om att ställa till rätta, att ta kontakten med det som är unikt du. Mitt långa sökande efter ett sätt att hitta en väg har landat här. På en väg där jag kan guida andra på utan att peka med hela handen. Mer av en guide som håller undan grenarna som hänger ner över stigen. Budskapet landade hos mig under sommaren 2020 och jag förstod inte orden jag skrev då förrän nu. I det tysta sker det stora. När vi stänger av så kommer klarhet. Det landar. Här. Nu. Eller sen. ⁠⁠
⁠⁠
Jag har insett och förstått att min roll är att vänta in, att vänta på inbjudan. Inte tycka på, Pusha. Eller kämpa. Bara vara stilla. Att stå i min kraft. ⁠⁠
⁠⁠
Så vad är din väg, att initiera, att svara eller att spegla. ⁠⁠
Reflektera, lyssna inåt. Skriv till mig om du känner för det. Men framför allt. Stå i det som är unikt du. Det är en spännande resa. ⁠⁠

Mina Tjänster Inom Human Design

Kalibrera Din Kompass - start för alla nyfikna

För dig som vill komma igång och leva enligt din unika design. Grundläggande läsning för dig som vill leva ditt liv på ett sätt som är mera DU. Eller DU 2.0 som jag brukar kalla det.

VI går igenom din personliga karta, din typ, din grundläggande strategi och ditt sätt att ta beslut. Jag berättar mer om vad Human Design är så du behöver inte ha några förkunskaper.

Tid 60 minuter, körs via telefon, zoom eller live i Hofors eller Rättvik.  

1250 inkl moms (ord 1750 kr)

Kalibrera Din Kompass - Business

En påbyggnad där vi tittar vidare på hur du kan Bygga Ditt Liv och Drömföretag baserat på din unika design. 

Detta är en påbyggnad efter den grundläggande läsningen. 

Du kan boka en eller flera gånger beroende på vad du behöver.

Start november 2021.

Kalibrera Din Kompass - Personligt

En påbyggnad där du väljer om du vill titta vidare på din partner eller dina barns profiler. Eller på hur du påverkas av dem du har omkring dig.

Detta är en påbyggnad efter den grundläggande läsningen. Om det handlar om dig och din partner så träffar jag er en gång var för sig sen så avslutar vi med ett gemensamt möte. 

Start november 2021.

Special Paket & kommande inom Human Design & NLP

Halvdag - Kalibrera din kompass

För dig som vill gå "all in" direkt. Vi inleder med en grundläggande läsning (om du inte har gjort den tidigare) sen utforskar vi dina centra (på din karta) och jag ger dig råd och tips på hur du kan gå vidare framåt. Passar både för företagare och privatpersoner.

Heldag - Kalibrera din kompass med Human Design & NLP

Den här dagen designar vi utifrån dig och dina behov. Kan även bokas av en grupp och ett företag. Boka ett möte så snackar vi mer.

Cirkeln - en grupp för dig som vill leva ditt liv på ditt vis.

Vi utforskar våra kartor inom Human Design och lär oss av varandra. Start vintern 2021 eller när jag fått in tillräckligt med intresserade

Föreläsning i grupp

Vill du att jag kommer till dig/er och pratar mer om min resa med Human Design. Samla ihop ett gäng så samlas vi live eller via zoom för en gemensam träff. Boka ett nyfiken-på samtal så pratar vi mer.

Vanliga frågor

Du bokar och betalar här ovanför. Du lämnar samtidigt dina födelsedata, din födelseort och tid. Jag förbereder mig innan vi ses. Du får en inspelning av samtalet om du vill (ej via telefon) så att du kan lyssna igen. Det här är början på en spännande resa. 

Normalt 60 minuter men du kan välja att boka en halvdag med mig om du vill jobba mer intensivt.

Absolut inte. Nyfikenhet och ett öppet sinne funkar bra.

För dig som väljer att jobba längre med mig så träffas vi varannan vecka eller en gång per månad. Du får uppgifter att jobba med mellan träffarna. Du kommer att märka att det behövs tid för att testa och reflektera.

Använd länken här boka läsning eller knappen längre upp. Du bokar din tid och tas i nästa steg till betalningen som sker med kort. Om du vill ha faktura hör av dig så löser vi det. Då tillkommer en kostnad på 50 kr. 

Det är helt okej så länge du gör det minst 24 timmar innan.