det fattas en vecka

Årskrönika juli – september 2018

Mina dagar är härliga så här mellan jul och nyår. Jag tänker, rider, lagar mat och njuter av en sagolik vinterväder. Idag är det dags att se tillbaka på juli – september.

det fattas en vecka

Sommaren kom och den höll i sig. Under perioden juli – september gick det mesta i ett lägre tempo. Under juli körde jag min sommarskola där jag och mina elever läste min bok Bygg ditt drömföretag under 5 veckor. Ett kapitel i veckan och en frågestund online där många fina samtal och tankar togs upp. Ett riktigt bra och roligt sätt att jobba.

Under en av mina många livesändningar, tror att det var i augusti så dök begreppet som samlande min tankar upp.

ett hållbart företagande – på alla plan

Tanken om att driva ett lönsamt och energifyllt hållbart företag samlade på något sätt upp det jag står för. Ibland finns det precis framför näsan.

Reflektion är viktigt för mig

Under nästan hela 2018 så har jag utvärderat mina veckor varje söndag. Genom att ställa mig samma 5 frågor varje vecka har jag noterat det jag är mest nöjd med, vad jag har lärt mig och hur jag kan förbättra saker framåt. Här hittar du inlägget som förklarar mer. 5 frågor för framgång

Jag har delat upp min årskrönika i 4 delar eftersom jag gillar att planerar i 90-dagarsperioder. Under årets sista vecka vill jag titta tillbaka och se vad jag har åstadkommit och lärt mig. Det är lätt att fastna i att ständigt blicka framåt och uppnå nya saker men jag vill uppmana dig att titta tillbaka och se dina framsteg.

Stora som små.
Så ta en titt i din almanacka och klappa dig på axeln. Visst har det hänt mycket.

Här hittar du övriga delar

Januari – mars (2018-12-25)
April – juni (2018-12-27)
Juli – september (2018-12-29)
Oktober – december (2018-12-31)

90-dagar juli- september 2018

Bläddrar vidare i min Bullet Journal, läser mina veckoutvärderingar och ser att jag jobbar med min ideala vecka något som gjort mycket för resterande delen av året.

Tempot sjönk istället för att öka

I augusti ber jag om en lugn höst, veckan därefter ställs två större projekt in. Helt plötsligt så har jag massor av luft i min höst. Jag frågar mig då vad jag ska med den till. Du får det du ber om! Svaret kommer i september. Under sommaren har jag haft allt större problem med värk i mina leder och när augusti kommer och energin borde vara på topp så går min energi åt andra hållet. Perioden avslutas med beskedet att jag har fått reumatism. Jag som inte ens tar en alvedon har plötsligt en helt apotek på mitt bord. Så den obokade tid jag hade fått behövdes för att göra just ingenting. Och för att vänja mig med både mediciner och en tillvaro med en sjukdom. Så när september slutar är jag inte direkt på topp vare sig fysiskt eller psykiskt. Inte direkt enligt min plan.

Vad hände på bloggen?

Den 3 juli har mitt första inlägg om Bullet & Business premiär. Jag bjuder in följarna i min almanacka och visar hur jag använder planeringssystemet Bullet Journaling. Nu händer det saker för många av mina Bullet Journal inlägg är fortfarande mycket populära. Här hittar du det första som beskriver vad BuJo är för något. BuJo Vad är det?

5 frågor i din bulletjournal ekonomisk PT Kicki Westerberg

Mina söndagsutvärderingar och måndagens veckans planer är inlägg som ofta slår mina fakta inlägg på onsdagarna. Jag tycker det är så kul att få dela med mig av mina egna reflektioner om livet som entreprenör. Att du som läser uppskattar det gör mig ännu mer glad.

Speciellt det här inlägget påminner mig om den underbara sommaren som aldrig tycktes ta slut. När jag tittar ut på samma brygga idag (den på det första kortet ) så är det lika vackert men något kallare. En vecka i paradiset. 

En vecka i paradiset Kicki Westerberg

Januari – mars (2018-12-25)
April – juni (2018-12-27)
Juli – september (2018-12-29)
Oktober – december (2018-12-31)

Vad hände hos dig under 2018? Lämna gärna en kommentar.


Vill du ta greppet om 2019?

Om du är sugen på att planera för framgång i ditt företag så kan jag rekommendera min självstudiekurs som passar perfekt under ledigheten. För 299 kronor får du arbetsmaterial och filmer som hjälper dig att planera för och kickstarta Ditt bästa 2019 i din business. Den passar lika bra för dig som driver företaget på deltid eller heltid. Så du som är bloggare, konsult, coach, hälsoföretagare, fotograf eller säljer någon annan typer av tjänster. Häng med mig och skapa förutsättningar för att göra 2019 till ditt bästa år hittills. Du köper den här och får tillgång till materialet direkt genom att klicka på bilden.

Ditt bästa 2019 kursen

Jag önskar dig en härlig ledighet, hur ser din ut?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂

Similar Posts