Årskrönika januari – mars 2018

Hallå där! Här hos mig så är det juldag. Paketen är öppnade, julen är verkligen här. Juldagen ligger mitt i julhelgen som en lååång skön avkopplande dag. Iallafall hos mig. Jag befinner mig i ett vintrigt Dalarna med kärleken, hästarna och mina föräldrar. Snön ligger vit över hela byn och många av husen är fyllda av julfirande. Idag tittar jag åter på perioden januari mars. 

årskrönika Ekonomisk PT januari mars

Tidig morgon smyger jag ut och släpper ut min hästar. Väl inne väntar jag på att kaffet ska rinna igenom och att de övriga ska hitta till frukostbordet.

Reflektion är viktigt

Funderar över det där med att stanna upp och reflektera. Under nästan hela 2018 har jag utvärderat mina veckor varje söndag. Genom att ställa mig samma 5 frågor varje vecka har jag noterat det jag är mest nöjd med, vad jag har lärt mig och hur jag kan förbättra saker framåt. Här hittar du inlägget som förklarar mer. 5 frågor för framgång.

och att fira är lika viktigt !

Under årets sista vecka vill jag titta tillbaka och se så mycket jag har åstadkommit och lärt mig. Det är lätt att fastna i att ständigt blicka framåt och uppnå nya saker men jag vill uppmana dig att titta tillbaka och se dina framsteg. Stora som små.

90-dagar januari – mars 2018

Bläddrar och läser i min Bullet Journal för perioden och tänker, så mycket jag gjort. Noterar att vintern höll oss i ett järngrepp under året. Det var så mycket i snö i skogen så att det inte gick att komma fram. Lätt att glömma nu när det är lagom mycket vinter.

Den första 90-dagarsperioden av året var fortfarande splittrad hos mig. Jag jobbade med många projekt på samma gång och jag kan se behovet av en rutin som håller mig på banan. Under mars månad händer något när jag beslutar mig för att välja ut tre fokuspunkter per vecka. Sakta ser jag att mina kommentarer blir mer nöjda och jag får mer gjort.

Vad hände på bloggen?

Ett av de mest lästa inläggen under perioden januari – mars var mitt test av 90-dagarskalendrar. Att ha en kalender som stöttar metoden är en klar fördel och i testet tittade jag på några olika alternativ. Att jobba med sk 90dagarsmål är en metod som jag gillar. Den funkar utmärkt för mig, har du testat?

Test av 90-dagars planners

Test av 90-dagars planners - Ekonomisk PT

Det andra mest lästa inlägget handlade om att göra en plan för 2018. Som vanligt gillar mina följare när jag planerar.

en årsplan för 2018 en favoritövning

Årsplan för 2018 - min favoritövning med Ekonomisk PT

På onsdag får du läsa mer om perioden april-juni här hos mig.
Jag kan lova att det hände mycket med min produktivitet under perioden.

Januari-  mars en återblick (2018-12-25)
April- juni en återblick (2018-12-27)
juli – september en återblick (2018-12-29)
Oktober – december en återblick (2018-12-31)

Vad hände hos dig under 2018? Lämna gärna en kommentar.


Vill du ta greppet om 2019?

Om du är sugen på att planera för framgång i ditt företag så kan jag rekommendera min självstudiekurs som passar perfekt under ledigheten. För 299 kronor får du arbetsmaterial och filmer som hjälper dig att planera för och kickstarta Ditt bästa 2019 i din business. Den passar lika bra för dig som driver företaget på deltid eller heltid. Så du som är bloggare, konsult, coach, hälsoföretagare, fotograf eller säljer någon annan typer av tjänster. Häng med mig och skapa förutsättningar för att göra 2019 till ditt bästa år hittills. Du köper den här och får tillgång till materialet direkt genom att klicka på bilden.

Ditt bästa 2019 kursen


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂

Similar Posts

One Comment

Comments are closed.