Reimar julen 2018 årskrönika april juni

Årskrönika april – juni 2018

Mellandagsro men inte rea, den passar jag mig för. Heter det mellandagarna egentligen? Vad det än heter så är det skönt. Lugn och ro i vår lilla by. Idag är det minus 5 efter en plusdag igår så nu är det skridskobana på alla vägar. Tur att både hästarna och jag har brodd. Nu är det dags att kolla in vad som hände hos mig april – juni.

Reimar julen 2018 årskrönika april juni

Reflektion är viktigt för mig

Under nästan hela 2018 så har jag utvärderat mina veckor varje söndag. Genom att ställa mig samma 5 frågor varje vecka har jag noterat det jag är mest nöjd med, vad jag har lärt mig och hur jag kan förbättra saker framåt. Här hittar du inlägget som förklarar mer. 5 frågor för framgång

Jag har delat upp min årskrönika i 4 delar eftersom jag gillar att planerar i 90-dagarsperioder. Under årets sista vecka vill jag titta tillbaka och se vad jag har åstadkommit och lärt mig. Det är lätt att fastna i att ständigt blicka framåt och uppnå nya saker men jag vill uppmana dig att titta tillbaka och se dina framsteg.

Stora som små.

Så ta en titt i din almanacka och klappa dig på axeln. Visst har det hänt mycket?

Här hittar du övriga delar
Januari – mars (2018-12-25)
April – juni (2018-12-27)
juli – september (2018-12-29)
Oktober – december (2018-12-31)

90-dagar april – juni 2018

Läser vidare i min Bullet Journal och tänker även idag, så mycket som hänt. Läser jag min veckoutvärderingar och ser att jag jobbar med min motivation när det gäller träning. Att ha mål för alla delar av livet är något som jag gillar. Det är så lätt att bara fokusera på karriär/jobbmål men alla delar av livet måste vara med. Så här tänker jag.

I veckoutvärderingen för vecka 17 så skriver jag, håll i & utveckla och jag vågar! Jag har tagit en del obekväma beslut för att göra plats för mina mål och projekt. jag kan känna drivet bara genom att läsa. Mina värdeord (grundbultar) för 2018 har vuxit fram

GLÄDJE, ENERGI, ENKELHET – de ska bära mig genom året.

Vecka 19 deltar jag i stora tävlingar på Romme med min Reimar. Den första av den här typen av tävlingar som jag inte tidigare har varit med på. Nu skriver jag, jag vågar utvecklas och misslyckas – det är bara feedback ! Bra insikter som jag tar med mig under resten av säsongen. Att våga vara i ett lärande tillstånd och inte behöva lyckas direkt är något som jag jobbat hårt med under året. Helst vill jag vara bäst direkt (vilket oftast är omöjligt). Att njuta av resan gör jobbet så mycket bättre.

Kicki Westerberg Ekonomisk PR - islandshästryttare med passion

Sommarvärmen kommer lika fort som vintern lämnar oss. Vi åker till Kreta i maj med snöhögar på gräsmattan och möts vid hemkomsten av värmebölja, som håller i sig…

Vad hände på bloggen?

Jag påbörjar arbetet med att förändra bloggen från en vanlig företagsblogg med ett faktainlägg per vecka till det du nu läser. Mer av mitt liv och min resa som entreprenör blandat med kunskap om ett hållbart företagande.

Ett inlägg om GDPR blev populärt, något av en hysteri i maj förra året. Nu har vi landat och hanterar det i våra dagliga rutiner 😉

Den första maj skriver jag dessa rader

för att lyckas framåt så måste du börja med att kolla i backspegeln. I min backspegel hittar jag lite för mycket jobb, lite för ostrukturerat flaxande mellan projekt men riktigt bra rutiner för planering och sociala medier. Ett bra utgångsläge som har all möjlighet att bli bättre.

Från den dagen ändrar bloggen form. Här hittar du hela inlägget. Dags för en förändring?

Bullet Journal dagsplan daily log Kicki Westerberg

Ett av de mest lästa inläggen under perioden april – juni var inlägget från Visby när jag besökte Patricia Erlandson för inspelning av vår podcast Entreprenörsliv. Och passade på att fira 1 års jubileum för mina livesändningar.

FB live i Visby

FB live med Ekonomisk PT

Januari – mars (2018-12-25)
April – juni (2018-12-27)
juli – september (2018-12-29)
Oktober – december (2018-12-31)

Vad hände hos dig under 2018? Lämna gärna en kommentar.


Vill du ta greppet om 2019?

Om du är sugen på att planera för framgång i ditt företag så kan jag rekommendera min självstudiekurs som passar perfekt under ledigheten. För 299 kronor får du arbetsmaterial och filmer som hjälper dig att planera för och kickstarta Ditt bästa 2019 i din business. Den passar lika bra för dig som driver företaget på deltid eller heltid. Så du som är bloggare, konsult, coach, hälsoföretagare, fotograf eller säljer någon annan typer av tjänster. Häng med mig och skapa förutsättningar för att göra 2019 till ditt bästa år hittills. Du köper den här och får tillgång till materialet direkt genom att klicka på bilden.

Ditt bästa 2019 kursen

Jag önskar dig en härlig ledighet, hur ser din ut?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂

Similar Posts