Att avsluta året med julen i sikte

Att jobba online är bra men att träffas IRL är liksom grädden på moset. Om det och om mina planer inför julen handlar det här inlägget. Häng med när jag planerar inför ledighet och lugn & ro. 

Ulrika Andersson Awesome media

På väg hemåt efter en heldag med min assistent Ulrika som driver Awesome Media. Vi har äntligen fått träffas efter att ha jobbat tillsammans online i 1,5 år nu. Gårdagen tillbringades med att ta fram underlag för sociala medier, uppdatera strategier för annonseringar, kommande kampanjer och förbereda det vi kan så att både Ulrika och jag kan vara ledig över helgerna. Jag har de senaste veckorna förberett mig inför lanseringen av min affärsskola så nu kan jag ta ledigt och ta upp tråden igen när det är dags i januari.

Gårdagen tillbringades på utmärkta Haymarket vid Hötorget i Stockholm där vi i mysig miljö kunde snacka och jobba. Det känns tryggt att ha en kompetent marknadsförare vid min sida så att jag kan koncentrera mig på det jag gör bäst. Att skapa innehåll till dig.

Under jul & nyår kommer du att få läsa min bloggserie där jag sammanfattar året som gått.

Nu bryter jag trenden 🎅

Att planera vecka för vecka ligger mig varmt om hjärtat men nu närmar sig en lååång helg med många lediga dagar. För mig känns det viktigt att koppla av och koppla ur. Att ladda upp med ny energi inför 2019. Så jag har bestämt mig för att inte planera för de kommande veckorna. Inte ett smack…utan ta dem som de kommer. Känns lite läskigt och utmanande för mig som vanligtvis vill ha full koll på dagarna.
Tankarna går fram och tillbaka.
Kommer det blir mer gjort eller mindre. Eller ingenting alls.

Men vet du vad. Det får blir som det blir. Jag har en stark känsla av att det kommer att lösa sig av sig själv.

Så nu tar jag greppet på jullovet i sin helhet

Normal planerar jag ju varje vecka så veckoplanen är ett sätt för mig att sätta fingret på det som är viktigt. Läs mer om de frågor jag ställer mig varje söndag här.

Så vad är viktigt för mig under de här veckorna?

Det viktigaste för mig under ledigheten är att fylla på med ny energi med hjälp av familjen, vänner & mina hästar.

Så här ser mitt jullov ut !

Jag längtar efter att rida i nysnö, att dricka kaffe i termos på en skotertur, att laga långsam mat och att fotografera under fina vinterdagar.
En och annan bastu kommer nog att eldas. Jag vet att när jag går ner i varv så händer det saker i mitt huvud. Nya tokiga och spännande projekt som väntar på att blir förverkligade.

Vill du ta greppet om 2019?

Om du är sugen på att planera för framgång i ditt företag så kan jag rekommendera min självstudiekurs som passar perfekt under ledigheten. För 299 kronor får du arbetsmaterial och filmer som hjälper dig att planera för och kickstarta Ditt bästa 2019 i din business. Den passar lika bra för dig som driver företaget på deltid eller heltid. Så du som är bloggare, konsult, coach, hälsoföretagare, fotograf eller säljer någon annan typer av tjänster. Häng med mig och skapa förutsättningar för att göra 2019 till ditt bästa år hittills. Du köper den här och får tillgång till materialet direkt genom att klicka på bilden.

Ditt bästa 2019 kursen

Jag önskar dig en härlig ledighet, hur ser din ut?

Lämna gärna en kommentar.


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts