Du får det du ber om - kicki Westerberg

Söndag – du får det du ber om

Vet ni vad som hände mig den här veckan? Jag fick en rejäl påminnelse om att du får det du ber om. Vad jag bad om, det kan du läsa mer om här i veckans söndagsutvärdering.

Du får det du ber om - kicki Westerberg

Har du hört den roliga historien om mannen som möter anden i flaskan. Han slösar bort sin önskan i sin iver att testa om metoden funkar. Vad det har med mig att göra?

Jag slösade inte bort min önskan från i måndags men jag hade glömt hur verkningsfull den är.  För min önskan var nog lite oklar. Att be om luft kan resultera i vad som helst.

Att skriva ner något, att säga det till andra och att be om något.
Det var ju precis det jag gjorde i måndagens inlägg som du hittar här. Måndag – nystart & avslut

Men ibland är vi inte riktigt klara över vad vi ber om. Eller vad som blir resultatet. Det är bara att hänga med.

Så här skrev jag,

Min själsliga höst innehåller luft, jag ska inte gå några nya kurser, inte köpa några nya system utan låta energi komma från tomhet. Det kommer min kreativitet tacka mig för.

På tisdagen fick jag några återbud som gjorde att jag fick ställa in den en av mina grupper under hösten. Samma dag ställdes en stor utbildning som jag skulle medverka i in. Helt plötsligt försvann en stor del av min höst arbetsmässigt. Den som var full i måndags är nu inte längre det. Då återstår frågan. Vad göra?

Vet du vad mitt svar är.

Ingenting.

Dvs ingenting mer än det jag redan har på mitt bord.
Att blogga 5-6 dagar per vecka.
Att leda min grupp av konsulter under hösten.
Att arbeta som rådgivare för Nyföretagarcentrum Gästrikland
Att skapa innehåll till mina kanaler, livsändningar mm
Att ta hand om ekonomin i våra företag
Att medverka vid en större utbildning (som går under höst/vår)

Jag bad om luft, jag fick luft och då ska jag ta mej 17 utnyttja den, fullt ut.

-Om något kul dyker upp då?
Ja då får vi se, men det blir ett annat inlägg isåfall. För jag är en flexibel typ.


På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 36 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick Att köra igång mina grupper inför hösten, testa min idealvecka och åka till Skara med dottern.

Vad har varit bäst under veckan?

En härligt tripp till Skara med barn och barn för att hämta en häst. Min dotter jobbade med trav i Skara under 6 år men flyttade hem igen för att plugga och bilda familj. Nu fick hon sin favorithäst som avslutat sin karriär som framgångsrik travhäst. Det blev umgänge härligt återseende av den vackra Skaraslätten och en ny familjemedlem med hem i transporten.

Du får det du ber om - kicki Westerberg

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

Två grupper blev en. Starten blev ett kärt återseende och välkomnande av nya deltagare. Kul att vara igång. Idealveckan verkar funka hittills och kommer i ett eget inlägg under veckan.

Vad hindrade mig?

Nej, det som ändrades hindrade mig inte. Att vara flexibel är jag bra på.

Vad har jag lärt mig?

Jag har lärt mig så mycket under åren, kan jag bara ödmjukt inse den här veckan. Och tacka och ta emot.

Vad kan jag förbättra?

Allting har en förbättringspotential men jag tror att mer fokuserat jobb med min idealvecka kommer att ge mig en bättre sammanhängande arbetstid och mer oplanerad tid.
Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts