Konsten att manifestera pengar & framgång - Kicki Westerberg

Konsten att manifestera pengar & framgång

Går det att manifestera pengar. Genom attraktionslagen, (law of attraction), eller någon annan formel. Du får tycka precis vad du vill, precis som om allt annan här i världen. Men det som jag vill dela med av till dig här idag är min variant på det hela. Nja, inte riktigt min utan mer en blandning av mina erfarenheter och andras tänkande. Och min egen syn på vad jag gillar och vad som funkar hos mig.

Även om NLP (neuro lingvistisk programmering) så finns det åsikter. Mycket tror jag bottnar i den tredje bokstaven.

Programmering….

Det låter skumt 🤔

Men det handlar inte om att programmera någon, istället handlar det om att de program som vi har inuti vår hjärna. Dvs de strategier som vi använder oss av i vårt dagliga liv. De inlärda beteenden som slår till när vi behöver dem, eller inte. Eftersom vi automatiserar saker så kan det vara både plus och minus som dyker upp. Så mycket handlar om att se över hur vi reagerar och därefter förändra oss framåt. Helt enkelt en plan för att ta dig från A till B. (De första bokstäverna N och L står för hjärnan & språket) NLP

Men åter till det är med att attrahera det du vill ha. Att manifestera pengar och framgång till exempel.

Det du lägger ditt fokus på växer. Oavsett om det gäller positiva eller negativa saker. Har du bestämt dig för att köpa en röd Golf så ser du helt plötsligt bara röda Golfar överallt. Det här fungerar på det mesta även på det som inte är lika åtråvärt. Tänk på hur snabbt det går att skapa dåliga vanor, lägg istället den tiden på att göra det som är bra för dig.

En vanlig missuppfattning – manifestera är flum och fluff

En del av att manifestera pengar och framgång är att fokusera på det du vill ha. Att skapa positiva känslor och positiva tillstånd som sätter dig i samband med ditt allra bästa jag. Det finns en uppfattning om att det handlar om att tänka sig till framgång och den som inte tänker tillräckligt bra kommer att misslyckas eller ännu värre att straffas. Istället handlar det om en mixa av saker som ingår. Att tankens kraft är stor och en viktig ingrediens är sant men det finns flera delar som ingår. Så därför får du några av de delar som jag tycker måste finnas på plats.

Först några ord om ordet manifestera.

Det är inte komplicerat att manifestera vare sig pengar eller framgång.

I grunden handlar det om några enkla steg

ASK – Designa ditt drömliv och sätt stora mål

BELIVE – Jobba med dina motstånd

RECEIVE – Manifestera genom att ta action

Ta reda på vad exakt du vill manifestera och be om det

Både i livet och karriären, här kan du läsa mer om det
Lär dig jobba fokuserat mot dina mål
Så jobbar du med värderingar i livet och företaget

Ett viktig del i att sätta ett hållbart mål är att testa så att det är möjligt att visualisera det.

Ditt mål ska vara så detaljerat och klart för dig att du kan skapa dig en bild av hur det är när du är framme. Detta behöver inte vara i form av som något du ser, så som en bild, det kan lika gärna vara något du hör, känner dofter av eller i form av text på en löpsedel. Välj det som passar dig bäst. Själv älskar jag att ligga på kvällen när jag ska sova och låta bilden av mina framtida mål rullas upp som i en  film. Bra frågor för att få igång din hjärna är

Vad är det du ser, vad är det du hör och vad är det du känner?

Ju mer levande du kan uppleva ditt mål och din framgång, ju mer lockande kommer det att bli. Så en levande målbild är en grundläggande förutsättning.

Tro på att du kan lyckas full ut

Ett viktigt steg är att jobba med dina motstånd på olika nivåer och av olika slag. Precis som jag gör med mig själv och mina kunder i mitt koncept The Power of M. Begränsande övertygelser är ofta en av de största stoppklossarna för oss. Men de går att göra om till stärkande övertygelser. Att jobba med ditt Money Mindset på olika sätt en väg. Min kurs Momentum Money eller att göra testet är en bra start.

Att programmera ditt undermedvetna är en annan viktig del. (Uj uj här kommer det där med programmering igen 🤔) Men du kan ju jämföra dig med en idrottare, ingen framgångsrik sådan skulle ställa sig inför en prestation och inte tro på sig själv. Även i situationer där det är utmanande eller tufft. Precis så är det för dig som vill manifestera pengar eller något annat för egen del. Du måste tro på att du kan och det kräver träning. Att bemästra den där rösten inombords som talar om för dig att du inte ska tro att du är någonting.
Företagarsabotören Del 1 av 5 perfektionisten

Tacka, ta emot och ta action

Som vanligt handlar det om att du måste göra något. Att ta action av rätt slag, vid rätt tidpunkt. Och att kunna ta emot det som kommer till dig. I alla former. Att vara tacksam för allt som kommer din väg och att vara öppen för möjligheter. Att ta/ge feedback och att vara flexibel är två hörnstenar när det gäller att nå dit du vill. Även när det gäller att attrahera pengar och framgång. Olika former av skrivande, tackamhetsdagböcker, morgonritualer, meditation eller visualiseringsövningar är alla sätt att manifestera. Att utvärdera det du gör ofta är en till viktigt del som gör att du inte kommer på villovägar.

Läs även min stora guide till
Money Mindset – förändra din syn på pengar

Similar Posts