Kicki Westerberg - vem vill jag vara

Söndag – vem vill du vara?

För att du ska kunna bli den du vill vara så måste du vara den du vill bli. Låter det krångligt? Nej, läs mer i min söndagsutvärdering.

Kicki Westerberg - vem vill jag vara

Vill du vara framgångsrik, vill du vara balanserad, vill du vara mer hälsosam.
Det spelar ingen roll vad det är du vill bli eller åstadkomma. Om du ska nå dit så måste du börja agera utifrån det. Du kan inte sitta och vänta på att vakna en morgon och vara framme. Visst vore det enkelt men det funkar inte så.

Vill du ha mer inspiration så kan du lyssna på Patricia och mig i vår podcast Entreprenörsliv. I det senaste avsnittet berättar Patricia om att hon vill bli som Operah. Omöjligt, nej men det tar tid och kräver ett visst mindset. Avsnitt 43 – Entreprenörsliv

Så vem vill du vara?

Om du redan vore framme vid dina mål.
Hur skulle du då tillbringa din dag?

Vad kan du göra idag som ett första steg mot att bli den du vill vara?

Vem jag vill vara?
Just nu vill jag vara en sån som plockar äpplen och gör mos.
Städar klart och håller ordning över allt där hemma….


På söndagarna möter du mig lite mer personligt, betydligt mer personligt än tidigare här på bloggen. Varje söndag utvärderar jag min vecka. I det här inlägget kan du läsa mer om de frågor jag ställer mig men idag får du ta del av mina reflektioner från dagens utvärdering av veckan som gick. 5 frågor som ger dig framgång På måndagarna skriver jag mer om hur jag utvecklar mitt företag.

Söndag är en fantastisk dag för feedback till mig själv, tycker jag. För feedback är ju precis vad det handlar om. Se tillbaka på vad du tänkte dig, hur det gick och vad du kan förbättra till nästa period. Lätt som en plätt, oj så effektivt.

Vecka 37 vad hände?

Som vanligt hade jag tre viktiga projekt på gång för veckan som gick. Två företagsmässiga och ett privat. Här hittar du måndagens inlägg inför veckan. Måndag – att hitta sina rutiner

Vad har varit bäst under veckan?

Jag börjar hitta min nya höstrutiner och de ger mig redan en lägre stressnivå och håller mig nöjd. I tisdags skrev jag om min vecka, här kan du läsa mer om hur jag lagt upp det hela. Bullet Journal – den ideala veckan
Något som tävlade med veckans bästa punkt är helt klart torsdagen och den energi som nätverkande ger.

Hur gick det med mina 3 viktigaste todo?

1) Starta upp ett projekt åt Nyföretagarcentrum Gästrikland där jag är rådgivare
OK projektet är igång och kommer att pågå under 6 månader.
2) Nätverka i Stockholm
OK Är superpepp efter föreläsning av Tone Bekkestad om video & Youtube och ett möte med min vän och onlinekollega Ulrika Hederberg där vi fick snacka business och vända och vrida på tankar. Energifyllt.
3) Påbörja ett röjningsprojekt här hemma.
NJA, inte helt optimalt (läs det gick åt skogen…)

kicki-westerberg-ulrika-hederberg

Vad hindrade mig?

Jag tycks aldrig komma till skott med den där röjningen här hemma. Den behövs men det är segt. Städmotståndet slår till eller är det en trötthet eller….
Får fundera på vad som behövs för att komma igång. Har du något bra tips till mig???

Vad har jag lärt mig?

Påminnelsen om att inte tänka att “det här kan jag”. Efter 65 livesändningar i rad så borde jag ju veta hur och varför osv.
Men, veckan korta föreläsning med Tone Bekkestad gav massor av bra tips och nya ideér som jag tar med mig i i hösten. Att backa, ta in och vara i ett lärande tillstånd är allt som behövs. Gäller bara att komma ihåg det.

Vad kan jag förbättra?

Diskussionen med Ulrika gav mig tankar på hur jag ska förbättra kommunikationen med dig som är min följare i olika kanaler. Att stanna upp och se över vem jag är och vem jag vill vara blir fokus framåt.

Lämna gärna en kommentar här eller i ett DM på Instagram eller skicka mig ett mejl. Jag är nyfiken på dig som läser mina rader.

Ta hand om dig!


Följ mig gärna på Bloglovin så missar du inga avsnitt
Följ mig på Instagram @ekonomiskpt – titta in och säg hej, jag svarar alltid 🙂
Lyssna på min livesändningar på Facebook Ekonomisk PT – fredagar 10.00

Similar Posts