kvinna mitt i livet Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Lycklig kvinna mitt i livet

Om du hittar din passion som ung eller mitt i livet är oviktigt. Det viktiga är att du lyssnar inåt när den ropar på dig. Ibland får vi utmana oss själva för att våga satsa och för att tro på det som är riktigt viktigt. Det här inlägget handlar om just det. 

kvinna mitt i livet Kicki Westerberg Ekonomisk PT

I snart 10 år har min passion för hästar handlat om islandshästar (och lite trav). Hästar i olika former är det enda som följt med mig genom hela livet. Min mor som är sjuksköterska vågade inte låta mig rida för det var ju så farligt. Men så snart jag själv kunde cykla till stallet så kunde ingenting stoppa mig. Tonåren tillbringades borstande, mockandes och allmänt pysslande i stallet. Inget tävlande på den tiden.

I mitt inlägg på Instagram igår kväll så reflekterade jag så här.
Vad får en vuxen kvinna att lägga ner mängder av tid (och pengar) på sitt stora intresse. I min ålder borde ju tävlingsinstinkten lagt sig ? Jag har tillbringat större delen av långhelgen på stora tävlingar I Borlänge. Idag fick jag rida min första B-final i högre klasser med min underbara Reimar. Mängder av lärdomar och insikter att ta med mig på den fortsatta resan. Och en andraplats & en rosett !!⠀

Kicki Westerberg Ekonomisk PR - islandshästryttare

kvinna mitt i livet Kicki Westerberg Ekonomisk PT

Att våga misslyckas

Precis som i mitt företagande triggas jag av sådant som jag inte gjort tidigare. Att nå nya nivåer och utmana mig. Det jag kämpar med är att befinna mig i ett lärande tillstånd. Jag vet så väl att det är en framgångsfaktor att testa och lära. Det svåra är att inte döma mig själv när det inte fungerar perfekt på en gång (vilket det sällan gör)

Van som jag är att när jag vill lära mig något så går det fort lätt och enkelt. Då tar det emot jag landar nästa i en känsla av skam över att jag inte fattade direkt. Jag är så tacksam över allt jag lär mig “mitt i livet” både privat och i mitt företag. Men det är en ständig resa av feedback och flexibilitet. Att inte se misslyckanden utan ta allt som feedback och göra om och göra rätt, eller öva en gång till.

Friheten att satsa på riktigt

Att skapa plats för alla viktiga bitar i mitt liv är en pågående process som kräver både jobb och mod. Mod att säga ifrån det som inte gör mig glad eller det som tar energi. Jag valde att påbörja den resan mitt i livet när jag blev Ekonomisk PT och började bygga mitt företag utifrån mitt drömliv, inte tvärtom som jag gjort under så många år. Det är inte så lätt alla gånger men så värt allt arbete. Jag är övertygad om att jag aldrig kommer att vara framme och säga att nu är jag klar. Mitt val är att se resan som en del av målet. Att njuta och ta de beslut efter vägen som jag behöver. Läs mer – Din egen plan för livet från nov 2015

Min högre vision är att få andra att må bra genom att se till att jag själv är mitt bästa jag.

Då kan jag hjälpa dig som entreprenör att skapa ditt lönsamma företag som ger dig glädje och energi. Lika så kan jag finnas tillgänglig för mina närmaste och ge dem kärlek och energi. Jag har lärt mig att vara ärlig mot mig själv och andra och det ger resultat längs vägen.

Ta hand om dig !

Similar Posts