Kompass Coach Coach med stort C

Coachen med stort C, kraftfull som få

Vem 17 är Coachen med stort C?
För mig är det viktigt att stå för saker och ting. Det blir lite som en princip att följa. Eller en grundregel. Eller grundantaganden som vi kallar det inom NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) som är en av de modaliteter jag jobbar med.

Grundläggande betyder att det är viktigt för mig.

Och jag hoppas att jag kan få dela det med dig.  Jag har aldrig varit en coach som bara ställt frågor. Med min business bakgrund (det blev 25 år som revisor och affärsutvecklare) så har jag ofta haft rådgivarens roll. När jag utbildande mig till Coach för att få jobba mer framåt med mina kunder så fick jag plötsligt fler verktyg som gav mig häpnadsväckande resultat hos mina klienter. De börjande att fundera över vad som var verkligen viktig för dem.  Många utvecklade sitt företag och en annan sålde och la ner för att följa sin dröm. Och så kan det gå när man börjar rota i saker och ting.

Kompass Coach Coach med stort C

En Coach med stort C kan växla mellan rollerna

Tanken om coachen med stort C myntades av en av NLPs grundare Robert Dilts. Jag har utvecklat min filosofi inspirerad av det. Det genomsyrar mina program och min eget sätt att coacha eller guida som jag ofta kallar det.

Coachen med stort C

går mellan de olika rollerna med lätthet. Coach, Guide, Mentor, Lärare, Spirituell vägledare är några av dem. Som jag inledde med så har jag aldrig varit den traditionella coachen som bara frågar. Det bästa jag vet är att kunna mixa mina roller utifrån det behov min kund har.⁠ Och jag vill sprida det här sättet att jobba till flera.⁠ Det här är min mission.
Jamen, jag jobbar ju redan så, kanske du tänker.⁠  Och visst, det är många som gör det.⁠
Men vad skulle hända om du medvetet utvecklade ditt sätt att jobba i de olika rollerna?⁠ 
Hur bra skulle du bli då?⁠

Det här är en av grundstenarna i mitt program KOMPASS™️ ⁠som jag kör två gånger per år.

Jag vill inspirera dig i dina olika roller

oavsett om du är eller vill bli coach, rådgivare, mentor, vägledare, guide eller något annat. Det vi har gemensamt är att vi älskar att hjälpa människor att växa och utvecklas.

Boka din Online Business Audit med mig

Tänk dig att utforska det där som inte riktigt funkar eller är på plats och istället ha full koll på vad du ska prioritera. Inget mer prokrasti-planerande och byte av strategier var och varannan månad. Med Online Business Audit får du klarhet i vad du behöver göra för att skapa ett blomstrande och meningsfullt företag, på dina villkor.

Introduktionspris just nu (max 10 personer)

När du är redo att ta din coaching business till nästa steg så har jag flera alternativ för dig.
Kolla här för att se vad jag har på gång just nu. 

Similar Posts