Är du Coach, Guide, Ledare, Mentor eller Konsult och vill växa och utvecklas i din roll?
Då har du kommit till rätt ställe.

Coachprenörens tre områden
Kompass för coacher

Jag hjälper dig att:

  • Syna ditt varför som coach/guide/tränare/rådgivare/mentor.
  • Vässa dina kunskaper inom ditt hantverk (och lära dig nya smarta verktyg)
  • Bygga en hållbar business.

Om du är verksam på en marknad där det finns många som gör samma sak som du så behöver du hitta det som är unikt med ditt sätt att göra saker på. Alla 3 bitar i Coachprenörens väg behövs för att det ska fungera.

Jag hjälper mina kunder att bli OSTOPPBARA genom att skapa sitt unika koncept och att hitta nycklar till att frigöra kraften i det som är du. Det genom att mixa vetenskapliga metoder, magi, mystik och mina egna erfarenheter.
Nyfiken? Då är det läge att jobba med mig. Boka ett möte med mig för ett snack så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig.
Det här är för dig som vill växa och utvecklas så att du kan hjälpa dina kunder att växa och utvecklas.

Personlig handledning – Spirituell Affärsutveckling™

Spirituell affärsutveckling har inget med religion att göra. Det är ett holistiskt och universellt synsätt som innefattar hela människan. Hela företaget och hela livet. Viktiga bitar som drivkrafter och passion för det du gör.

Hur vill du leva ditt liv och bygga din business?

Vilka möjligheter ska din business ge ditt liv?⁠
Svaret på den frågan är: ALLA⁠

Ju mer jag tänker på det här ju mer står det klart för mig att det borde vara en självklarhet. Att skapa och bygga utifrån dig och din egen resa. Och jag vet, jag har jobbat med entreprenörer i 30 år nu och själv varit en i 26 (herre gud så länge det där lät) Som du förstår så har jag inte tillbringat så många år som anställd.

Jag handleder ett fåtal företagare åt gången. Vi träffas regelbundet och jag blir ditt bollplank och mentor. Priser från 3 400 kr per månad med avtalstider från 3 månader. Boka ett möte med mig eller ansök direkt så tar vi ett snack och ser vad som passar dig. Just nu finns det en plats med start sept och två med start oktober.

LÄS MER OM DETALJERNA HÄR –>

Spirituell Affärsutveckling™️ är för dig som vill fokusera på dig och din business under en tid med mig som din guide. Alla upplägg startar med en personlig workshop där du får syna var du står idag och måla upp bilden av din väg framåt. Beroende på upplägg så träffas vi 1-2 gånger per månad via Zoom. Du har möjlighet till kontakt med mig via Voxer och kan bolla det som dyker upp. En grundläggande Human Design läsning med fokus på din business ingår alltid.

KOMPASS – konsten att guida dig själv & andra

Min unika utbildning för coacher som innehåller både NLP & Human Design och det du behöver för att bli en Coach med stort C
Allt för att du ska bli en fantastisk coachprenör. Start 2 februari 2023


NLP BUSINESS PRACTITIONER – START 2023
en komplett coachutbildning av högsta klass

En traditionell NLP utbildning där du blir certifierad och som också innehåller mitt koncept Energier i Balans och det du behöver för att driva eget som coach. Start under 2023, skriv upp dig så får du information först av alla.FÖRVIRRAD MEN NYFIKEN? – BOKA ETT MÖTE MED MIG


Så säger andra….

“Jag kontaktade Kicki efter att ha följt henne under alla mina år som företagare. Jag hade kört fast och självklart behöver även en coach en coach.
Första träffen var en heldag där jag fick lära mig mer om mitt förhållande till pengar, olika övningar och målsättningar. En fantastisk dag som alla företagare borde göra. Jag skulle kunna tänka mig en sådan dag 2 gånger om året för att hålla kursen och att påminna om vart det är energin ska riktas. Guld värt!
Vi träffades sedan online 2 gånger i månaden där Kicki mixar sin stora kunskap som coach med de ekonomiska och företagstekniska kunskaper som hon besitter. Vi arbetade igenom marknadsstrategier, värderingar, mål, beteenden och mycket mer. Allt för att komma ytterligare ett steg närmare målen.
Jag kan varmt rekommendera dig att arbeta med Kicki för att lyfta ditt företagande till nya nivåer. Tack för allt Kicki!”
Kristin Lönnsjö, Lönnsjö Coaching

Under ett antal månader nu har jag och Kicki jobbat tillsammans. Hon har plockat fram det bästa ur mig och hjälpt mig att lägga upp min business på ett bra, strukturerat och strategiskt sätt. Hon ser var hon behöver lägga mer krut på för att föra mig och mitt företag framåt. Jag kan varmt rekommendera Kicki (och det har jag redan gjort 😉), hon är kunnig, ödmjuk och oerhört snäll, tålmodig och trevlig! Tack Kicki, och jag hoppas och vill gärna samarbeta med dig i framtiden också. Ps, stor fördel – Kicki är morgonpigg 😂/Tina Westberg

Jag stod vid ett vägskäl i mitt företagande och jag visste inte vilken väg jag skulle välja. Tvivlen började byggas upp i mitt huvud, tankar om att lägga ner började formas samtidigt som mitt hjärta ropade ”NEJ!”. Det var då jag mötte Kicki Westerberg. Under hennes ledning i en Mastermind och med hjälp av hennes bok ”Bygg ditt drömföretag” har jag nått nivåer som för ett halvt år sedan bara fanns i mina tankar.

Jag rekommenderar verkligen Kicki av hela mitt hjärta!
/Pia Vevle

Jag är väldigt nöjd. 😊 Du har verkligen ett coachande förhållningssätt och lyssnar och uppmuntrar alla att komma till tals.Jag fått så många nya infallsvinklar ang mitt företag att lusten för att fortsätta jobba är enorm stor trots min ålder. Mycket pepp, råd och tips från både Kicki och de övriga deltagarna gjorde MM mötena till något jag längtade efter./Britt Cannervall

Här är jag

Kicki Westerberg NLP Human Design

Din Guide på vägen Kicki Westerberg

Att hjälpa dig att hitta ditt Momentum, det är vad jag brinner för. Det är för dig som längtar efter mer fokus, inspiration, ärlighet och en förnyelse eller förändring i ditt liv & företagande.
Att stanna upp, reflektera och skapa en vision för sitt nya liv och business och sen ta steget framåt.

Det har jag gjort.

Min mission är att utvecklas och att växa och att få andra att må bra genom att se till att jag själv är mitt bästa jag. Idag gör det genom att hjälpa de som som behöver mer fokus, inspiration, ärlighet och förnyelse eller förändring i sina liv eller företag.
Läs mer om Kicki

“Gör din egen plan för livet för om du inte gör det så hamnar du i någon annans plan. Gissa vad de har planerat för dig?
Inte mycket…”

― JIM ROHN

kicki@kickiwesterberg.se
Tel: 076-297 88 01