Ett hållbart system för din business

5 misstag i din coaching business

Idag bjuder jag på en lista med fem misstag som jag möter i min roll som coach när jag jobbar med Spirituell Affärsutveckling™ Jag avslutar även med 5 tips på hur du kan jobba istället.

5 misstag som hindrar dig när du vill bygga en hållbar business baserad på coaching-tjänster

Du har inga finansiella mål

Ja, men du pratar ju om att du inte vill jobba med mål utan bara med ledord. Nja det är bara en del av helheten. Målen behövs men de uppstår av en annan anledning numera.  Om du inte vet hur mycket du behöver tjäna varje månad eller år så är det svårt att ha något att utgå ifrån. För att sätta finansiella mål, dvs mål i kronor och ören så blir ditt eget grundläggande behov grunden. 

Du vet inte VAD du vill sälja

OM du inte vet vad du behöver sälja för så är det ännu svårare att bestämma dig för hur många “enheter” av dina respektive tjänster du vill sälja. När du i nästa steg ska snacka om det tex i blogg och sociala medier så blir det ännu svårare. 

Du har inte koll på dina paket

Kanske har du inga paket alls utan skapar och syr ihop lösningar inför varje nytt möte och lämnad offert. Plus att du anpassar dig till den som intresserar sig för dig. För du vill ju att kunden ska bli nöjd. Läs mer om att paketera.

Har du tänkt på att när du har för många tjänster så blir det svårt för kunderna att välja. Jämför med du ska köpa pizza och listan består av 100 alternativ. Det är lätt att gå därifrån hungrig. Och förvirrad. 

Du vet inte vem du säljer till

För du kan ju jobba med alla och vill helst inte behöva välja. 

Du har ingen process för att vårda, attrahera och sälja

Kunderna liksom kommer och går, ibland flödar det och ibland händer det inte ett dugg. När det väl är dags så får du lösa det praktiska just där och då. Läs mer i det här inlägget.

Att bygga ett eget RAMVERK är grejen. 

När du vet var du är på väg så är det så mycket lättare att bygga det företag du vill ha runt omkring dig.  Du kommer också att veta både vad du ska göra och vad du ska prata om framåt. överallt där du tänker befinna dig. Det blir en trygghet oavsett om det handlar om Linkedin, TikTok eller Instagram. 

Du kör ditt race.

Så om du har kämpar med att hitta din röst.
Eller din väg. 

Ett hållbart system för din business

Är du redo att backa tillbaka ett steg för att 

  • Skapa en hållbar strategi för DIN coaching business så att du kan få in både både energi och pengar för att skapa det liv du vill ha. 
  • Skapa ramar för ditt arbete i sociala medier och på bloggen som ger 
  • Skapa ditt eget unika RAMVERK för att attrahera, vårda, sälja, ta emot & leverera dina tjänster. 
  • Skapa paket som är enkla både att förstå och sälja. 
  • Skapa ett liv och en vardag som ger dig det du vill ha. 

Då är min workshop för coacher ett perfekt steg i rätt riktning. Där får du titta på din strategi för 2023 och hur du kan koppla ihop den med din plan för sociala medier och blogg. En riktigt bra början. 

Pris (moms tillkommer)
om 15 januari 395 kronor
tom 22 januari 595 kronor
tom 26 januari 795 kronor

Boka din plats på www.kickiwesterberg.se/workshop

Boka din Online Business Audit med mig

Tänk dig att utforska det där som inte riktigt funkar eller är på plats och istället ha full koll på vad du ska prioritera. Inget mer prokrasti-planerande och byte av strategier var och varannan månad. Med Online Business Audit får du klarhet i vad du behöver göra för att skapa ett blomstrande och meningsfullt företag, på dina villkor.

Introduktionspris just nu (max 10 personer)

Similar Posts